De vanzare yacht cu motor 9,5m lungime

Vreau sa public din cand in cand cate o oferta avantajoasa ce o vad pe cate un forum sa profite cei care ar fi interesati si sa-si formeze o idee despre piata second hand din germania.
Nu o fac din interes material ci numai informativ.Rog de asemenea moderatorul
daca crede de cuviinta sa-l stearga dupa 10-15 zile de la aparitie ca sa nu fie incarcat forumul deageaba.

Yacht din tabla de otel fabricatie germana 1979 Lungime 9,5m,latime 3m,pescaj 1,1m,motor Mercedes 5000cmc 135cp in buna stare,pret informativ negociabil 13.900 euro

Atașamente

• 1.jpg
    1.jpg
    45.4 KB · Vizualizări: 299
  • 2.jpg
    2.jpg
    36.2 KB · Vizualizări: 245
  • 5.jpg
    5.jpg
    44.3 KB · Vizualizări: 232
  • 10.jpg
    10.jpg
    38.3 KB · Vizualizări: 262
  • 12.jpg
    12.jpg
    32.1 KB · Vizualizări: 218
  • 14.jpg
    14.jpg
    43.5 KB · Vizualizări: 242
  • 16.jpg
    16.jpg
    36.5 KB · Vizualizări: 228
Tentant

Vreau sa public din cand in cand cate o oferta avantajoasa ce o vad pe cate un forum sa profite cei care ar fi interesati si sa-si formeze o idee despre piata second hand din germania.

Este a doua oara cand vad o oferta foarte tentanta pe care ne-o faci cunoscuta.
Zau ca nu e rea nici barca si nu e rau deloc, mai ales, pretul.
Sa-ti tina Dumnezeu obiceiul!
Lipan68.

Sectiune speciala in forum

Am citit destule posturi in care cineva isi face reclama sau prezinta diferite bunuri/servicii spre vanzare.
Sugerez o sectiune speciala in forum de genul Anunturi/Marketing sau ceva similar.
Ce spuneti ?

Mii de fulgere, Capitane Nemo!
Eram convins ca se numeste "Barci de agrement" - acum vad ca este sub "Mica Publicitate/Barci de agrement".
Mea culpa

Alt chilipir

Un alt chilipir pentru cei care se pricep la restaurari.
Yacht Jeanneau in starea in care e fara vele si peridoc 500€.

Atașamente

• Boot1.jpg
    Boot1.jpg
    46 KB · Vizualizări: 225
  • Boot2.jpg
    Boot2.jpg
    49.9 KB · Vizualizări: 228
  • Datenblatt1.jpg
    Datenblatt1.jpg
    29.5 KB · Vizualizări: 140
uk market

eu sant mai conservator urmaresc de peste un an piata britanica din pacate tot ce am gasit eu sant site -uri de profil ce afiseaza preturi destul de piperate pentru mine peste 20-30 de mii o ambarcatiune bine aranjata restul doar mult de munca Am ales piata britanica deoarece cunosc limba dar din pacate lipseste o oferta variata de barci cu motor bune pana in 20de mii alta piata interesanta este cea franceza desi aici precum in uk predomina barcile cu vele trebuie avut in vedere faptul ca o ambarcatiune precum cele de pe canalele europene sa nu se potriveasca navigatiei pe dunare :confused:

Alt chilipir din Germania.
Yacht Marina 23 fabricatie germana din fibra d sticla.Chila cu lest insurubata.
7m lungime,2,1m latime.Cu peridoc 2200 euro.

Atașamente

• M23.jpg
    M23.jpg
    56.1 KB · Vizualizări: 165
  • M232.jpg
    M232.jpg
    85.7 KB · Vizualizări: 165
  • M233.jpg
    M233.jpg
    75.1 KB · Vizualizări: 166
  • M234.jpg
    M234.jpg
    49 KB · Vizualizări: 137
Salut Levy, unde este barca asta? Are vreun anunt pe net? Ce inventar are, velatura, arborada, echipamente etc? Am un prieten care demult cauta asa ceva, in zona asta de pret.

Salut Vali
E in germania barca pusa pe un forum de barcaholici.Daca prietenul tau e interesat serios pot lua legatura cu tipul care o vinde.
Din pacate nu am citit anuntul pana la capat ca era prea lung si acum am vazut ca peridocul nu e de circulatie stradala ci numai de port adica cel care se vede in poza.Are velatura principala de 12mp 2x focuri de 10mp rollreff la velatura pricipala vinciuri si cleme unisens ca nu stiu sa le dau alta denumire.Barca are 36 de ani,1100kg greutate.E de tipul 23R care vine de la "Race" sau "Regata" deci e mai sportiv dar bun pentru incepatori.

Ultima editare:
Am incercat sa-l sun dar nu raspunde, i-am lasat mesaj, astept sa ma contacteze. Mie cel putin imi place barca, ar merge si pentru cruise la ce chila are. Aduce putin cu Vega, se cunoaste ca e din aceeasi perioada. Din ce am inteles, are ce-i trebuie ca sa poti iesi cu ea pe apa. Iti dai seama ca daca amicul si-o cumpara, am sa ma dau si eu oricand cu ea :).

Levy, am vorbit, omu' e interesat, vrea sa stie numai daca e inmatriculata in Germania si nu in Elvetia, cica e vama scumpa la barcile inregistrate in Elvetia, cum mai fac unii nemti. Asa ca poate ne spui unde e barca, ar vrea sa coboare cu ea pe Dunare daca se poate, daca nu, o aduce cu vreo masina mare. Si lungimea exacta care ar fi, adica e posibil sa se evite inmatricularea in Ro?

OK, ma interesez.
E din Germania.Are 6,98m lungime deci la fix.I-am trimis mail omului sa vad ce raspunde.

Ultima editare:
Inca o poza si localitatea de unde e tipul.Distanta in linie dreapta cam 1600km.

Atașamente

• Marina.jpg
    Marina.jpg
    81.4 KB · Vizualizări: 106
  • Bodenweder-Galati 1600km.jpg
    Bodenweder-Galati 1600km.jpg
    112.8 KB · Vizualizări: 80
salut

ma poate ajuta cineva cu niste link-uri pentru kit-uri completa pentru construirea unei barci?
Multumesc...

transport

salut domnilor ,am un amic care pleaca prin 12 aug in DE cu intentia de a-si achizitiona o frigorifica de 13m.Poate ar fi de folos ...

salut domnilor ,am un amic care pleaca prin 12 aug in DE cu intentia de a-si achizitiona o frigorifica de 13m.Poate ar fi de folos ...

Ce bine ar fi sa se brodeze treaba, omul cu frigorifica si-ar scoate deja primul transport, amicul meu si-ar aduce barca in tara, colegii Levy si Jan ar fi cinstiti cu cate un bax de bere, si eu as avea inca un amic cu a carui barca sa ma dau :banana:.

Da, ar fi fain numai ca treaba e cum ar sta barcazul pe chila in masina frigorifica fara vreun sprijin.Plus de asta nu se poate incarca numai din spate si nu vad cum daca o ridica cu macaraua.
Mi-a dat tipul numarul de telefon sa vedem varianta cealalta cu lansarea pe Dunare.Vorbesc azi cu el.Dati si voi un nr. de tel. sa nu tot batem la clape.

Back
Sus