De vanzare yacht cu motor 9,5m lungime

Da, ar fi fain numai ca treaba e cum ar sta barcazul pe chila in masina frigorifica fara vreun sprijin.Plus de asta nu se poate incarca numai din spate si nu vad cum daca o ridica cu macaraua.

Prinsa in vre-o doua chingi de carligele cu role(sunt pe tavan).Ii prinzi prova ,o impingi ,agati pupa si gata.Nici macar cavaleti nu-i trebuie.
Dar daca pluteste si motorul e functional e pacat sa nu cobori in august pe Dunare .

Ar fi fain, dar nu stim daca are motor si in ce stare e, plus ca o coborare din Germania in Ro e indelungata si cam costisitoare vizavi de ecluze etc. Poate daca s-ar mai alatura barcaholici la "delivery", ar iesi si o plimbare frumoasa, si un delivery bun de pus pe forum :), si nitica scolarizare pentru cei incepatori, si un adevarat TID in formula restransa, pe un barcaz cu panze :p. Care se baga?

Ar fi fain, dar nu stim daca are motor si in ce stare e, plus ca o coborare din Germania in Ro e indelungata si cam costisitoare vizavi de ecluze etc. Poate daca s-ar mai alatura barcaholici la "delivery", ar iesi si o plimbare frumoasa, si un delivery bun de pus pe forum :), si nitica scolarizare pentru cei incepatori, si un adevarat TID in formula restransa, pe un barcaz cu panze :p. Care se baga?

pe apa oricand cu placere ; timp se gaseste ,RND ...admis; germana o problema.

[tel mob al celui cu (viitoarea)duba:0723592266]

Motor nu are.Are un suport de outborder vizibil in fotografie.Mai are un outborder Suzuki de 5CP de vanzare pentru 400 de euro.
Vali vreau un nr. de tel de la tine sau de la prietenul care cumpara sa stabilim niste detalii.

Avea Divertis o sceneta imediat dupa revolutie: "Eu am intrat primul in Colectiv, cu nimic, ca nu aveam pamant, dar stiti, pentru puterea exemplului!".

Eu in principiu as fi interesat desi sunt afon in navigatie, daca o sa fiu liber in perioada respectiva.
Nu-mi dau seama ce operatii si costuri sunt implicate la ecluze si ce inseamna acel etc. de dupa.
Cat ar dura aproximativ calatoria?

Ultima editare:
@Levy, am trimis pm cu nr. de telefon.
@Radu, stai sa vedem intai daca se brodeaza treaba, si dupa aia vedem ce si cum. Era vb de cheluiala cu drumul din Germania pana in Ro, daca barca se cumpara si se alege varianta asta, atunci ramane de detaliat. Oricum, nu eu sunt sefu' :p, asa ca asteptam sa vedem ce zice cumparatorul potential :).

@Levy, am trimis pm cu nr. de telefon.
@Radu, stai sa vedem intai daca se brodeaza treaba, si dupa aia vedem ce si cum. Era vb de cheluiala cu drumul din Germania pana in Ro, daca barca se cumpara si se alege varianta asta, atunci ramane de detaliat. Oricum, nu eu sunt sefu' :p, asa ca asteptam sa vedem ce zice cumparatorul potential :).

Am inteles de la inceput ca era doar o intrebare de principiu si cereai un raspuns tot de principiu :).

Pai spasiba pentru raspuns :), ca oricum tipu' care vrea sa o cumpere e barcagiu de treaba, si cred ca ar fi interesat si el sa mai adune gashca, si pentru diluat cheltuieli, si pentru bucurat impreuna de calatorie si ajutat la manevre etc. Daca era dupa mine, dadeam sfoara in tara "care nu participa la plimbare, isi stie meseria :D" (just kiddin')

Vali,
Parerea mea este ca cel mai ieftin si simplu ar fi transportul pe roti cu frigorifica mentionata sau altceva.
Pentru varianta cu adusul pe canale si Dunare as lua in consideratie urmatoarele:
- cel putin o saptamina pentru pregatirea de drum si aici apar intrebarri de genul:
* se poate dormi pe barca
* exista sursa de current si apa
* se pot procura materiale in zona?
- cum se va face transportul de la locatie la canalul cel mai apropiat?
- costurile si conditiile de lansare la apa
- inmatricularea barcii macar pentru durata voiajului
- asigurarea barcii (macar pentru daune cauzate altora)
- statie radio
- lumini de mars si ancora
- permis international pentru skipper

Si sint convins ca mai sint si multe altele.

Cel mai bine e cu transport auto, rapid, sigur, ieftin, dar poate proprietarul va dori sa o aduca pe apa, sa faca si o plimbare. Am vorbit la telefon cu Levy, si treaba se poate rezolva elegant in ambele variante, pe uscat sau pe apa. Inclusiv partea de tranzactie se rezolva elegant, dupa cum mi-a explicat Levy. Acum noi vorbim pe dinafara, pana nu se hotarasc ambele parti la tranzactie, nu e nimic sigur. Daca ar fi dupa mine, as urca barca inclusiv peridocul pe o platforma de transportat autoturisme, cum a sugerat neamtu', si as remorca platforma pana in tara cu o masina pe masura.

Desi ma lecuisem initial de a mai publica oferte luate din germania pentru doritorii de chilipiruri la rugamintea lui aldo mai public una:
barca cu cabina fara peridoc motor de 50Cp diesel,cica ar fi toate in ordine din punct de vedere al functionalitatii,din lemn L=7,3m l= 2,1m,pentru restaurare.Pret 1500€

Atașamente

• Ba1.jpg
    Ba1.jpg
    39.1 KB · Vizualizări: 85
  • Ba2.jpg
    Ba2.jpg
    42.1 KB · Vizualizări: 80
  • Ba3.jpg
    Ba3.jpg
    29.7 KB · Vizualizări: 74
  • Ba4.jpg
    Ba4.jpg