salutare,
urmatoarea miscare ar fi ca apele romane sa trimita un evaluator tocmai de la Pitesti!nu stiu in ce consta evaluarea ,probabil in potentialul piscicol in primul rand si din pacate ,fiindca eu n-am de gand sa fac asa ceva!
cei de la Ilfov mi-au spus ca alte "parghii" de a manevra legea asta nu sunt dar vor cauta totusi o solutie fiidca dupa cate le-am spus eu si verbal si in scris reiese ca in nici un caz nu as avea cum sa suport ditamai chiria si referitor la ce ai spus tu i-ti dai seama ca nici un procent din castiguri nu le-ar conveni!
probabil ca mi se va spune sa accept concesionarea intregului lac sau sa renunt!
o solutie ar fi sa fac un parteneriat cu cineva care sa exploateze piscicol lacu' dar e destul de dificil de facut treaba asta!
faptul ca incerc sa fac ceva pt omul de rand nu cred ca-i incalzeste cu nimic ,decat noi aici suntem cumva entuziasmati si primarul Chitilei , caruia cel putin i-i place ideea foarte mult!
tot la capitolul solutii ar mai fi o terasa pe malul lacului de unde cred ca ar veni grosul banilor care ar putea tine debarcaderul pe linia de plutire ,dar asta e o chestie care ma depaseste financiar , ca sa nu spun ca nu am nervii necesari!
o alta posibila iesire ar fi sa fac un loc unde doritorii i-si pot tine barca pe apa ,pt o suma stabilita ,care sa nu depaseasca totusi pretul marinelor pe ape serioase, pana la urma asta e doar un laculet inchis!asta pt bucuresteni sau celelalte localitati din apropiere!nu stiu insa cati ar fi dispusi sa faca treaba asta ,ce bani s-ar aduna ca sa se compenseze si paza suplimentara plus o infrastructura unde barcile sa poata fi tinute pe perioada de iarna ,plus ca s-ar putea dezvolta ceva servicii de intretinere! asta iarasi ar fi o bataie de cap ,dar cel putin are ceva in comun cu pasiunea asta!
toate astea doar pt a tine pe picioare debarcaderul cu cele cateva barcute ,de unde sper sa-mi castig traiul!
nu stiu ce sa zic ,tin foarte mult la ideea asta si ma gandesc la toate posibilitatile dar pana nu aflu conditiile inchirierii nu pot face calcule exacte!
m-am gandit sa aduc maimutze ,sa-mi iau o portavoce si un aparat foto ,poate in felu' asta adun ceva la buget!
)
astept texte precum "colorata maine-i gata"!
) p-asta sa n-o luati in serios!!!
vom trai si vom vedea!:noroc: