La cat de cacanari sunt contemporanii nostri din specia "all inclusive", nu-i exclus sa vedem asa ceva in realitate, ar putea fi noua locatie trendy a litoralului nostru
. Depinde de cine e la putere, ca sa le dea acordul de mediu, dar e foarte probabil sa-l obtina.
Daca ne gandim ca si Mamaia era o chestie similara, un grind intre Siutghiol si mare, trebuie sa cantarim bine avantajele vizavi de dezavantaje. Cred ca in caz de concretizare, singurele noastre avantaje vor fi locurile de munca si banii adunati la buget, caci nu cred ca un roman obisnuit va avea loc acolo sa faca afaceri.
Vadu e la extremitatea sudica a complexului Razelm-Sinoe, deci cam la capatul Deltei. Chiar daca civilizatia va infesta incet-incet zona, cred ca e preferabila aceasta transformare turistica a zonei, decat proiectele megalomane prin care Ceausescu a distrus Delta (vezi Pardina, Sireasa, Caraorman), sau decat combinatul siderurgic pe care Voest Alpine voia sa-l faca la Agigea (noroc de criza ca au renuntat). Sarmana Delta, in ciuda braconajului si poluarii este totusi intr-un proces lent de renaturare, care din pacate va fi distrus prin asemenea investitii la moda in ziua de azi.