despre subiectul Millcreek 16,5 ?

Buna ziua!
Ma numesc Ploscaru Liviu sunt nou pe acest forum, caut detalii despre proiectul caiacul MillcreeK 16,5 ,in special despre lungimea si latime fund caiac si despre lateralele lui.
Locuiesc in Piatra Neamt si imi doresc foarte mult sa construiesc un caiac.Sunt patru lacuri in zona pe o raza de cca. 30 Km.
Am accesat site-ul chesapeake light craft si am cautat caiacul MillcreeK 16,5, planurile costa in jur de 75 $ dar taxele si cand ajunge proiectul in tara la mine nu stiu nimic. Daca aveti informatii despre asta ajutatima. Vreau sa stiu daca a mai cumparat cineva si cum a procedat la cumparare. Eu vreau sa cumpar numai proiectul caiacului MIllcreeK 16,5 . Astept vesti!
Va multumesc!

Peste cei 75$ mai vin inca 35 cheltuieli cu expeditia si te mai incalti cu TVA-ul la ridicarea coletului. Total 75+35=110*1.24=136.4$ Cam la asta trebuie sa te astepti!

Salut, bine ai venit la noi pe forum. Ar fi o idee buna sa te dai inainte cu ceva barca de vaslit cu mana ca sa-ti faci o idee, pentru ca pozele fac o mie de cuvinte, dar de la Turnul Babel incoace cuvintele n-or mai fi Cuvantul. Ai o sectie de kaiac-canoe pe lacul care deserveste orasul cu apa potabila, mergi acolo si cere-i sa-ti dea 10 minute o sandolina, il mai intrebi una, ne mai intrebi alta si poate iti alegi un kaiac pe gustul tau de-adevaratelea. Daca antrenorul de acolo te refuza imi zici mie si il trag de urechi, dar sa nu te certi cu el ca nu stie multe, deh fost boxer.

Alt sfat ar fi ca daca te hotaresti repede sa iti lipesti coletul de alt barcaholic care isi comanda tot de la CLC si poate iese mai ieftin transportul.
..... and so forth, and so forth

... sau cand ai drum prin Galaţi, facem o tură cu FRAGA 2 pe Brates. Invitaţia e valabilă pentru oricine soseşte prin zonă.

Back
Sus