Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc pentru raspuns dar din pacate dezinformezi grav. Eu stiu oameni care au facut 2 si 3 saptamani cu costuri de cobustibil f mici, de ordinul sutelor de euro. Cand nu stii mai bine taci si deschizi gura cand stii si nu folosesti cuvantul probabil. Eu am creeat acest post pentru cunoscatori si nu pentru probabilisti. Doresc detalii de traseu concrete.
Multumesc pentru raspuns dar din pacate dezinformezi grav. Eu stiu oameni care au facut 2 si 3 saptamani cu costuri de cobustibil f mici, de ordinul sutelor de euro. Cand nu stii mai bine taci si deschizi gura cand stii si nu folosesti cuvantul probabil. Eu am creeat acest post pentru cunoscatori si nu pentru probabilisti. Doresc detalii de traseu concrete.
Citat: ,,Eu stiu oameni care au facut 2 si 3 saptamani cu costuri de cobustibil f mici, de ordinul sutelor de euro.,, - incheiat citatul. Astept in continuare detalii despre acesti oameni si expeditiile lor minunate, atat de rapide si atat de ieftine. Sunt foarte curios.
9m lungime. In scop maritim. Prietenul de care vorbeam, fost comandant de vas a facut 24 zile cu un motor de 16CP. Consum 1l/h. Nu vreau sa vexez pe nimeni dar faptul ca unii stau de ani de zile pe forum nu le da dreptul sa informeze lumea aiurea cu tot felul de presupuneri de timp si consum. Poate ca am fost cam vehement dar presupunerile si aproximatiile ma scot din sarite. Imi cer scuze.