Am asteptat cu nerabdare ridicarea temperaturii pentru a ma putea apuca de urmatorul caiac: Wood Duck Double. Comit o indiscretie si va spun ca deja caiacul e gata. Desigur, in mintea mea. Toata iarna mi l-am imaginat si m-am imaginat facand toate operatiunile din timpul constructiei asa ca in mintea mea totul e randuit la nivel de detaliu si nu trebuie decat sa treaca vremea pentru ca Victor (acesta este numele viitorului caiac) sa ia fiinta. La inceputul lunii, prinzand un puseu de caldura, am imbinat doua coli de placaj iar zilele trecute, printre alte treburi casnice am apucat sa urc de cateva ori pe la atelier, sa copiez formele si sa decupez cate ceva.
Cele doua coli asteptand fuziunea
Imbinare in dinti dupa metoda Gigi Tolan
Pe langa aghiasma, rasina epoxidica
Final
Pentru desenarea formelor pe placaj am folosit procedeul traditional cu inteparea planurilor. Numai ca, dupa prima zi de lucru cu sula ma cam dureau buricele degetelor: se impunea confectionarea unei scule speciale.
Iat-o! BIG sula!!!
Acum lucrul de intepare e o joaca.
"Savantul are par pe frunte
Vom reveni cu amanunte"
Cele doua coli asteptand fuziunea
Imbinare in dinti dupa metoda Gigi Tolan
Pe langa aghiasma, rasina epoxidica
Final
Pentru desenarea formelor pe placaj am folosit procedeul traditional cu inteparea planurilor. Numai ca, dupa prima zi de lucru cu sula ma cam dureau buricele degetelor: se impunea confectionarea unei scule speciale.
Iat-o! BIG sula!!!
Acum lucrul de intepare e o joaca.
"Savantul are par pe frunte
Vom reveni cu amanunte"