Salut Barcaholici, am construit weekenderul de la Stivenson(mai am de montat grementul si arborada+vopsitul) si sper ca la inceputul verii sa ies pe apa, cu velele taras grabis o s-a ma descurc, dar sunt total in ceata cu navigatia.Am tot bantuit pe forum, am citit la postari de mi-au iesit ochii, mi s-a umlat capul si nu am reusit si ma dumiresc ce "scule" i-mi trebuie pt. navigatia.
Visez sa ma dau pe Dunare,in Delta si ceva navigatie costiera(daca o vrea Dumnezeu)
Am citit de GPS-uri, leptoace, statii se emisie-receptie, giruete,sonare,sunt nauc, drept pt. care va rog sa-mi iertati ignoranta si sa ma sfatuiti cum sa echipez barca in limita sigurantei si bunului simt,raportat la felul de navigatie mai sus amintit si tinand cont ca fondurile mi s-au cam subtiat cu constructia barcii.
NU vreau ultimele fite dar nici corcovite. Cu multumiri Costel
Visez sa ma dau pe Dunare,in Delta si ceva navigatie costiera(daca o vrea Dumnezeu)
Am citit de GPS-uri, leptoace, statii se emisie-receptie, giruete,sonare,sunt nauc, drept pt. care va rog sa-mi iertati ignoranta si sa ma sfatuiti cum sa echipez barca in limita sigurantei si bunului simt,raportat la felul de navigatie mai sus amintit si tinand cont ca fondurile mi s-au cam subtiat cu constructia barcii.
NU vreau ultimele fite dar nici corcovite. Cu multumiri Costel