DoiNomazi
Seasick & Grumpy
Salut baieti. Aveti dreptate in acest moment, eu observasem de cateva zile, cand am cautat sectiunea cu "fete pe barci" si n-o mai gaseam.
Dar nu cred ca arhivele se pierd asa usor, am speranta ca o rezolva cine trebuie .
Dealtfel mie mi-ar parea rau, fiindca desi nu car cu mine valizele istoriei in modul colectionar , ma mai raportez la multele discutii avute sau citite de-a lungul anilor si chiar mai fac cate o trimitere acolo unde este cazul.
De pilda imi amintesc un subiect discutat si caut acolo detaliile care poate in acel moment nu mi-au starnit interesul.
In ideea asta cred ca nu s-au pierdut arhivele ci poate organizarea are de suferit. Asa ne invata Toma Caragiu, ca dracul nu e atat de negru: e blond
Daca ai avea timp sa reinventezi roata in fiecare zi, probabil ca ai fi chiar mai fericit decat grabindu-te sa te rostogolesti pe ce au inventat altii... Propria-mi imbatranire imi aduce mirosul de arhiva mai aproape cu fiecare zi... Viata imi este trairea pe verticala prezentului, nu nostalgia prafuita a intamplarilor trecute.
Asamblez secvente video din crampeie de momente trecute incercand sa le reanimez vibratia de atunci... Si ma intristez realizand ca nu pot reda decat o interpretare a momentului respectiv. Poate realitatea fi conservata in arhive?... Ma poarta gandul la firele de nisip dintr-o mandala si la eliberarea de povara ideii de permanenta...
A picat arhiva, duse sunt vorbele scrise ca ciorile toamnei... asta e...
Daca te referi la discutii cu date tehnice concrete, ma imbie "Blondul" sa ma lipsesc si de alea, cu speranta ca imi voi descoperi o lume proaspata. Uite, azi dimineata in timp ce faceam dus, am inventat apa calda...
Ultima editare: