Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
sa revenim la normal, skipper, cand o cursa ?
pai cu ce te dai pana la sevastopol ?
by the way, ce barca ai ?
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
unde o ai ?
Rusinicaaaaaaaaaaa sa te pui cu o monococa ((((
skipper, alexandra are cam 11 tone ca e mai ...dotata la interior si nici noi nu mergem peste 8 noduri decat daca bate vantul tare , am mers prin egee cu 10 noduri cu juma de foc da batea "uraganul" Oricum nu e fair sa concurezi cu asa trimaran cu o monococa ((
Euxin a cam "obosit" iar ce monocaoca are sanse cu tine, chiar nu e fair cu barca aia
Pai nu ma pun ca am 1,5 tone in plus fata de cat au astea noi. Eu am 3-3,5 to si astea noi au 1,4 la aceeasi lungime si peste 10mp de vele in plus. De aia si fac 20-25 noduri. Eu de 9 n-am trecut.
Salut Romeo,
Am vazut poza cu "Francine" ... este visul multora .... sa o stapinesti sanatos si sa navighezi cu placere ... unde doresc "bicepsii" tai de skipper ...
Astazi am avut ocazia sa fotografiez niste acoliti de-ai tai ... Cu un echipaj barcaholic ... eu as zice sa intri in orice concurs ...
A.
Frumoasa "Francine" ! am admirat-o si eu zilele trecute la Tulcea . Am mai vazut ceva asemanator. Sa te bucuri de ea ani multi!