Ghid pentru postarea ataşamentelor pe forum

Admin

Administrator
Acest mic ghid sper să clarifice metoda de adăugare şi modificare a ataşamentelor la forum (imagini, documente, arhive).

Vă reamintesc că este interzisă încărcarea pe forum a materialelor protejate de legea dreptului de autor!

Paşii sunt următorii:

1. Deschideti un topic nou sau continuati unul existent. Apăsaţi pe butonul Raspunde - din dreapta-jos. Se va deschide o caseta de raspuns rapid, fara a incarca o noua pagina; aceasta va permite sa trimiteti radid un text.

2. Apasati pe butonul Raspunde folosind formularul complet pentru a deschide o noua pagina cu panoul de control complet al postarii (aici aveti acces si la alte facilitati de postare, cum ar fi culoarile, etc)

3. Apasati pe butonul in forma de agrafa sau pe butonul Gestioneaza atasamentele din subsolul paginii. Ambele variante fac acelasi lucru: vor deschide o noua fereastra pentru incarcarea si gestionarea atasamentelor

4. Apasati butonul Browse si selectati fisierele (imagini, etc) pe care le doriti atasate. Puteti selecta mai multe fisiere inainte de a le incarca.

5. Apasati butonul Incarca pentru a le incarca efectiv pe forum.

6. Puteti revizui, sterge, incarca alte atasamente. Cand ati terminat apasati butonul Inchide fereastra pentru a reveni in pagina cu formularul de raspuns. Aici puteti continua scrierea textului

7. La finalizare apasati butonul Trimite raspunsul pentru a trimite raspunsul pe forum, impreuna cu atasamentele

Ulterior puteţi reveni la lista de ataşamente pentru a o modifica (adăuga sau şterge ataşamente). Pentru aceasta urmaţi din nou procedura de mai sus.

4680921061_e916135675_o.gif


Notă: imaginile vor fi automat scalate la o dimensiune mai mică pentru a permite o vizualizare mai bună în mediul virtual şi pentru a proteja resursele forumului (spaţiu de stocare, bandă de transfer).

Pentru Google Albums/Picassa: https://sites.google.com/site/picas...1/how-to/how-to-get-a-direct-link-to-an-image
 
Domnule admin, raportam urmatoarele:
Pe timpul postarii mele de ieri, pozele nu au vrut sa stea aliniate in ordinea incarcarii, creand probleme pe timpul vizualizarii. Drept pentru care propun aplicarea unei corectii drastice din partea superiorilor.

Cu respect, etc etc etc.:cool::cool::cool:
 

Atașamente

  • alandala.jpg
    alandala.jpg
    34.9 KB · Vizualizări: 45
Să trăiţi tovarăşu' gradu'! Permiteţi să raportez!

Investighez, problema o cunosc, ştiu cum s-o rezolv, problema este că la fiecare upgrade de soft (cam lunar) sunt actualizate sursele şi trebuie să refac toate modificările.

Ultima dată cum am rămas? Afişarea în ordinea postării sau alfabetică?
 
In ordinea postarii. Asa cum e acum, nu are nicio regula, le afiseaza aleator, indiferent de nume/marime/ordinea upload-ului. Daca la urc in aceeasi ordine de trei ori la rand, la afiseaza de fiecare data diferit.
 
Buna ziua. Am si eu o rugaminte către cine ma poate ajuta. Nu reușesc sa vizualizez nici o fotografie. Apare doar fotografii atașate dau clic pe ele dar nu se deschide nimic. Va mulțumesc. O zi frumoasă
 
Buna ziua . Ex. Constructia de barci/ constructie ponton mobil, primul post are fotografii atasate. Nu pot vedea nici o foto. In toate posturile din forum care au fotografii atasate nu le pot vedea. Am deschis adineauri in sectiunea articole primul articol si acolo erau numai fotografii. Surpriza a fost sa le vad. Apoi am intrat din nou pe forum si nu vad foto. Multumesc.
 
Posibilele cauze ar fi: fie imaginea e prea mare si nu se poate procesa pe server -> trebuie modificate in prealabil pe computer. Sau e un format care nu se poate procesa, etc.
Cel mai bine incarcat pe o sursa externa, ex: Google Photos
 

Back
Sus