Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu ma duc asa : dimineata, cand ma scol, pe la 8-9-10 iau caiacul si merg in directia : DN1- Balotesti, acolo dupa intersectia cu Prisma fac dreapta prin Balotesti, Moara Vlasiei, si acolo sper sa gasesc un indicator sau un bastinas care sa ma indrepte spre Manastirea Caldarusani. Acolo las masina, ma urc in caiac si ii dau bice, adica padele. Daca nu pot lasa masina la manastire, o las pe camp, ca vad ca in jurul lacului nu sunt casoaie ca pe Snagov. Am vazut ca langa lac se intinde o ditamai padurea, deci e rost si de stat tolanit pe iarba verde.
Nu stiu daca am voie, daca e bun drumul, cum e acolo, etc. Am vazut lacul pe Google Earth si ma duc. Daca nu e voie, ma intorc spre Snagov. Insa Snagov colcaie de vile, salupe si nu ai si tu unde trage la mal fara sa dai in curtea unuia cu ceafa lata.
Nu ma faceti organizator, ca nu ma bag ) Eu doar ce vreau sa ma dau mare cu caiacul cel nou Azi am fost pe Dambovita in sus, plecand din Lacul Morii si a fost tare misto.
Eu ma duc asa : dimineata, cand ma scol, pe la 8-9-10 iau caiacul si merg in directia : DN1- Balotesti, acolo dupa intersectia cu Prisma fac dreapta prin Balotesti, Moara Vlasiei, si acolo sper sa gasesc un indicator sau un bastinas care sa ma indrepte spre Manastirea Caldarusani. Acolo las masina, ma urc in caiac si ii dau bice, adica padele. Daca nu pot lasa masina la manastire, o las pe camp, ca vad ca in jurul lacului nu sunt casoaie ca pe Snagov. Am vazut ca langa lac se intinde o ditamai padurea, deci e rost si de stat tolanit pe iarba verde.
Nu stiu daca am voie, daca e bun drumul, cum e acolo, etc. Am vazut lacul pe Google Earth si ma duc. Daca nu e voie, ma intorc spre Snagov. Insa Snagov colcaie de vile, salupe si nu ai si tu unde trage la mal fara sa dai in curtea unuia cu ceafa lata.
Dupa Moara Vlasiei treci printr-o padure, moment in care se vede manastirea, si apoi cam la 1km este o intersectie cu un drum spre stanga, cu insula in mijlocul ei. Faci stanga, traversezi podul peste coada lacului si apoi pe dreapta (nu stiu distanta!) urmeaza un drum ce duce la manastire. Acum vreo 2 ani cand am trecut pe acolo era si un indicator catre manastire.
Drumul de la Balotesti pana la prima intersectie este bun, asfaltat cu 2 ani in urma, dar in continuare nu stiu. Ultima oara cand am trecut era cam prost, dar n-ai de mers decat 1 - 2 km.
Distractie placuta!
a mai fost cineva de atunci pe lacul Caldarusani? pana la urma sunt 'probleme' cu paznicii (n-am inteles ce pazesc) sau e lejereanu? intentionez sa merg duminica si, chiar daca e aproape, n-as vrea sa bat drumul degeaba...