Happy Cat Light 3D

www.barciinbagaje.ro

Happy Cat- 6 generatii

Istoria Happy Cat porneste in anii 60 ai secolului trecut. In acele zile, predecesorii Grabner , compania Semperit, deja faceau reclama unor catamarane pe vele cu bune performante si potrivite transportului in bagaje cu dimensiuni reduse. Legendarul model Semperit Kat 416 produs in serie cu suprafata velelor de 7,5 mp a traversat Canalul Englez din Franta pana in U.K. cu multi ani in urma.

In afara de performantele foarte bune ale catamaranelor, acestea puteau fi demontate si impachetate la dimensiuni reduse. Acest lucru a convins multi marinari si a generat vanzari in masa a modelului Kat 416.

La Grabner, redenumit Happy Cat, barca devine subiect de evolutie la nivel de design. Recomandarile venite de la proprietarii de yachturi experimentati si posesorilor de catamarane au contribuit continuu la evolutia designului si performantei. Toate acestea au dus la o perfectionare tehnologica, dar integrarea acestor propuneri au rezultat in cresterea greutatii si pretului.

Cu o relansare a modelului Happy Cat in 2005, inca o data aceasta ambarcatiune atinge noi cote de piata, indeplinind cererile privind greutatea mai usoara, dimensiuni de impachetare mai reduse, usurinta in navigare, in manuire si chiar si performante crescute. Astfel de necesitati, la o prima privire, pareau contradictorii si imposibile. Cercetarile intensive au dat insa rezultate si au reusit sa indeplineasca toate aceste cereri. Timpul nu sta in loc si prin urmare, 4 ani mai tarziu, apare Happy Cat Light cu flotoare 3D atingand cote de piata superioare si fiind o premiera mondiala. In afara de forma noua si revolutionara a flotoarelor, exista numeroase alte imbunatatiri.
Experienta si priceperea

48 de ani in fabricarea catamaranelor intaresc increderea in aceste produse testate pe termen lung. Toate componentele sunt produse dupa standardele Grabner. Acestea ofera cea mai buna garantie pentru compatibilitatea si continuitatea pe termen lung in furnizarea pieselor de schimb.
Impatimitii navigatiei pe vele se descurca excelent cu noul Happy Cat Light 3D. Este cea mai rapida ambarcatiune cu vele din flota Grabner si totusi pastreaza caracteristicile ambarcatiunii de familie si multifunctionalitatea. Este greu de crezut ca aceasta barca intra in 3 bagaje pentru depozitarea usoara acasa, transportul cu masina, trenul sau avionul. Happy Cat Light 3D este intotdeauna un companion foarte bun in vacantele dumneavoastra.

Noul Happy Cat Light 3D ofera o performanta a navigatiei pe vele ce fascineaza atat incepatorul cat si marinarii cu experienta. Acelasi efect il au siguranta si rezistenta inalta la impact. Daca apa e calma, nu trebuie sa astepti la tarm pentru o noua rafala de vant ci te poti bucura de ea ca si platforma pentru plaja sau inot. O propulsie convenabila poate fi realizata cu ajutorul unui motor electric sau termic. Abundenta de accesorii face ca Happy Cat Light 3D sa fie pusa la punct cu orice amanunt dorit.

Noul Happy Cat Light 3D este o alta poveste de succes in ceea ce priveste tehnologia inovativa. Pana acum a fost posibila numai producerea flotoarelor gonflabile cu forma rotunda. Ani de cercetare au dus la producerea flotoarelor tridimensionale cu forma conica. Acestea maresc considerabil viteza pe conditii de vant constant si reduc "spalarea" provei de valuri. Cea mai usoara dintre brize pune ambarcatiunea in miscare.

Inventarul Happy Cat Light 3D standard deja include tot ceea ce in alta parte se vinde ca si extra optiune.
Navigatia pe vele pentru placerea tuturor

Toata lumea se va distra cu noul Happy Cat Light 3D :
entuziastii cautatori de distractie, care scot ce-i mai bun din ea testandu-i limitele la extrem.
familiile cu copii cautand aventuri in siguranta si vacante de vis.
cei in varsta care pot dupa ca au asteptat indelung pensionarea sa realizeze in sfarsit ceea ce au visat intotdeauna.
Manuire usoara pe uscat

greutatea redusa permite transportul usor de catre 2 persoane.
transportul se face in 2 sau 3 bagaje, fiecare avand maxim 23 kg/bagaj.
cea mai grea componenta a ambarcatiunii cantareste 6.6 kg.
dimensiunile permit intregii ambarcatiuni sa fie transportata cu ajutorul unui portbagaj extern lat de 60 cm fixat pe masina .
nu necesita instrumente de asamblare si nu are in componenta piese mici care se pot pierde.
dupa cateva asamblari, puteti ajunge la un timp de 20 pana la 25 de minute iar dezasamblarea pana in 10 minute.
Performanta senzationala

Happy Cat Light 3D este un catamaran usor de condus atat pentru incepatori cat si pentru cei experimentati.
in conditii de vant pana la gradul 4 Beaufort, au fost atinse pana la 12 noduri; barca navigheaza foarte bine si in conditii cu vant la 40-45 grade; cea mai usoara briza pune ambarcatiunea in miscare; cu vela principala ce poate fi stransa si focul pe sistem furling, ambarcatiunea face fata si unor vanturi mai puternice.
Confort maxim

eliberarea si strangerea focului se face convenient pe sistem furling.
intinderea sau strangerea velei principale prin tensionarea sau eliberarea scotei din scripetele de pe catarg si fixarea velei inferioare prin cele 5 puncte de strangere.
manuirea usoara de unul singur a a focului prin blocarea in "crocodilii" asezati in unghi convenabil pentru o eliberare rapida.
o extensie flexibila a echei da posibilitatea celui care o manuieste sa carmeasca din orice pozitie de pe barca.
coborare instanta, ridicarea si fixarea a derivorului "briceag" si a carmei in orice pozitie.
steguletul din varful catargului indica directia corecta a vantului pentru aranjarea velelor.

Happy Cat Light 3D permite echiparea barcii cu motor (termic sau electric).

Happy Cat Light 3D se preteaza pentru navigatia pe: mare, lacuri si rauri calme.

www.barciinbagaje.ro
 

Atașamente

 • test07_09.jpg
  test07_09.jpg
  25.5 KB · Vizualizări: 9
 • test35_07.jpg
  test35_07.jpg
  20.2 KB · Vizualizări: 7
 • pe ocean.jpg
  pe ocean.jpg
  14.2 KB · Vizualizări: 7
 • marea neagra.jpg
  marea neagra.jpg
  21.3 KB · Vizualizări: 8
 • hcl_09.jpg
  hcl_09.jpg
  21.9 KB · Vizualizări: 10
 • lac.jpg
  lac.jpg
  25 KB · Vizualizări: 6
 • pe mare.jpg
  pe mare.jpg
  21.3 KB · Vizualizări: 8

Back
Sus