merci de comenturi .... apropo pentru dnul mihai99 am si o noua motocicleta Kawasaki ZZR1400 dar asta e un forum de barci
stiu sa primesc foarte bine si o mustrare legat de: Si ce papucii mei face ala? Clabuci in apa? Barca aia merge lateral la fel de bine ca inainte... Mai pui in ecuatie niste valuri mari si s-a stricat demonstratia. Pentru ce face individul se folosesc barci cu jet
super pusa problema dar asta e si ideea pentru care imi iau barca sa imi fac de cap in toate felurile posibile.....nu sunt un pescar inrait barca o iau pentru trasnai si distractie mai bine fac pe nebunu cu barca si cad in apa decat cu lotoru si ma indragostesc de vre-un stalp SE SPUNDE DESPRE BARBATI CA INCEP SA SE MATURIZEZE ATUNCI CAND INCEP SA SE JOACE SERIOS
revenind la barci Honda 3.80 aero ..................si atat ,nu ma impac cu ideea (cu toate ca podeaua am umflat-o cu ajutorul unei butelii de scafandru...daca nici aia nu are presiune atunci nu mai stiu ce sa zic ) in fine
pentru ovidiu66 posezi un 3d tender alu jonglez si eu cu ideea dar cel mai mare rib light aero e de 2.90, nu e cam mic ?
cum ti se pare materialul fata de alte barci pvc ? am inteles ca au pvc 1600gr fata de concurenta care folosesc 1100gr
oscilez intre 3.60 si 3.80 xpro alu
am o honda de 4 metri cum se vede mai sus dar e prea mare nu tot timpul ma duc cu inca 3 sau 4 persoane sa ma dau cu barca, iar singur nu am nici o sansa sa o misc
3.80 pare iar prea mare
3.60 cred ca mi s-ar potrivi mai bine si cu un 25cai in 2 timpi cred ca o sa fie ok
PS:daca are cineva din cei de pe aici un motor 20 sau 25 cai in 2 timpi stare ecelenta sa dea un semn sunt interesat