Hystorical Seas Tall Ships Regatta...fara Callatis, Tomis, Histria

• Autor subiect Autor subiect Ion
  • Dată creare Dată creare

Ion

Member
Rog o luare de pozitie cu privire la lipsa porturilor romanesti din agenda regatei: http://www.sailtraininginternational.org/page.asp?partid=1163

Organizatorul este dincolo de orice suspiciune poate cel mai respectabil si respectat promotor de asemenea anvergura.

De partea cealalta, autoritati incompetente si organizatii ale caror reprezentanti vor trebui sa dea oarece explicatii, macar de bun simt. Vizati sunt FRY, YCRR, YCR.

De ce nu suntem pe harta lumii domnilor?

Un memoriu adresat STI ar putea explica.

Harta lumii

Eu itzi raspund in calitate de pasionat de yachting.
Nu suntem acolo pentru ca nu meritam. Ca nu avem creier si ca nici nu invatzam nimic din trecutul "linistit" .

cursa

Orice ar face oricare dintre organizatiile insirate de tine, ai incercat sa mergi pe jos din portul Tomis pana in Piatza Ovidiu si sa admiri peisajul ?
Iaca de ce.

Multumesc. Raspunsul e pe masura intrebarii. Thread-ul l-am deschis totusi cu scopul de a semnala o anomalie si nu a constata o "normalitate"

De acum incolo ar fi optiuni vis a vis de a-i aduce p-astia si la noi? Acu e tardiv.

Am mentionat 3 organizatii care se identifica cu "Roman" sau "Romania". Prin urmare vorbim si de reprezentativitate, dincolo de activitatile locale. STI trebuie totusi avut in vedere macar pe viitor si conectat aspiratiilor cititorilor barcaholici. Sunt evenimente la care se poate participa cu minim de efort, inclusiv financiar. Aviz celor mai tineri in primul rand.

Vad ca din pacate nici "Mircea" nu mai participa, nu stiu exact programul navei pe anul asta. Ar fi fost protocolar si elegant sa-i fi intampinat macar la Bosfor si sa mearga cu ei la Varna, dat fiind ca anul trecut a particiapt la transatlanticul organizat de ei.

Am deschis thread-ul asta oarecum suparat ca suntem ocoliti de un eveniment ce aducea putina culoare in cele 2-3 luni prapadite de sezon. A devenit de-acu o obisnuinta vara sa iau drumul Bulgariei pt a ma mai bucura de barci, atunci cand nu sunt posibilitati pt deplasari mai lungi.

Apoi acu 2 zile s-a adus in discutie http://forum.barcaholic.ro/showthread.php?950-Litoralul-romanesc-si-brandul-de-tara ; reactiile au venit si pe buna dreptate. Am vrut sa-i raspund mai sus lui adrian.n ca paseaza motanul la autoritati cu reply-ul dat, dar e suficient adevar in ce a grait.

Factorul "timp" nu a actionat asupra bunului simt si educatiei de pe la malul marii. Acum 20 de ani visam frumos la ce va urma. Cu greu dar o mai fac si acu. Filmul ultimilor 20 de ani e intr-adevar o comedie proasta insa. Un circ care a inclus "capitalizarea" unor specimene total lipsite de educatie elementara si bun simt, boom-ul imobiliar care a umplut litoralul de sange, fie ele statiunile astea si avortoni de proiecte comuniste, au ajuns blocurile alea sa te uiti la ele cu respect fata de ce a aparut mai de curand pe spatiile verzi...daca Tariverde ar fi devenit metropola n-as fi avut nimic de zis...si navigatori mioritici care conduc destinele tarii asteia si ale comunitatii locale...un pic de promovare vis-a-vis de clubbing si turism sexual poate n-ar fi stricat litoralului nostru....

si pe romaneste "manager" s-ar traduce bine cu "menajer"

Back
Sus