Si asta pot spune ca a fost doar prima parte. Inainte de "prima parte", a mai fost o intalnire premergatoare unde s-au intalnit numai tid-erii :Mihai, Razvan, Benny, Villy & mandea. Dam vina pe Villy (alaskanul), totul numai din cauza lui . Sta cu treburi la noi in oras vreme de vreo 10 zile... Trai nineaca !
In partea a doua si cele ce vor mai urma, mi-am propus sa mai scot la lumina din neant, cativa posesori de caiac , care habar n-au ca exista o comunitate in orasul nostru !
Pentru azi s-a lasat prins in ghearele imprietenirii, Boris !
El e cel ce de ani de zile refuza socializarile si urca in amonte pe Dunare an de an, cu caiacul lui motorizat, de la Galati pana la Calarasi, imbinand caiacul cu pescuitul. Daca se spune ca pescarii sunt de doua feluri, cei care le place sportul asta si cei care stiu sa prinda peste, Boris face parte din a doua categorie !
De mentionat ar fi ca dupa ce si-a construit singur motocicleta chopper, si-a facut si caiacul demontabil, cu coaste din placaj stratificat, stringheri din teava de aluminiu si anvelopa din poliplan. Totul executat impecabil !
Ii puteti admira ispravile fotografiate, aici:
http://www.gabipasnicu.go.ro/