Intarire barca gonflabila

• Autor subiect Autor subiect dex
  • Dată creare Dată creare
Cum spuneam, o barcuta pneumatica este este in vizorul meu (desi nu m-am hotarat inca) si desi i-am spus lui Vali ca nu sunt priceput la mestereli, mi-a trecut prin cap ideea de a intari o barca pneumatica, intr-o maniera care sa ii ridice semnificativ gradul de rezistenta la taiere/intepare.

Intarirea, ma gandesc eu sa o fac prin lipirea unui material suplimentar peste materialul barcii pneumatice.
Intrebarea 1:
- Ce materiale se pot folosi pentru o astfel de operatiune? Cauciuc, materiale textil, alte sugestii?
Intrebarea 2:
- Ce adezivi se folosesc si unde gasesc adezivii pentru o astfel de operatiune?
Exista vreo banda adeziva (tip power tape) rezistenta la apa, pentru a o aplica la marginea materialului suplimentar (zona unde se termina materialul pentru intarire si ramane materialul barcii)?
Intrebarea 3:
- Care sunt zonele cele mai predispuse la taiere/intepare ale unei barci pneumatice? Eu ma gandesc, evident, la toata zona care se scufunda in apa dar vreau sa stiu daca exista cazuri sa se fi taiat/intepat si alte parti ale barcii (partea de deasupra apei a tuburilor flotoare, podeaua - nu stingi tigara pe podeaua barcii - alte parti).

Ce parere aveti de ideea asta? A mai incercat cineva? Cum si cu ce rezultate?

Back
Sus