Invitatie gratuita la Salonul Nautic!

yhaa, multumim

:rock:
:ahoy:

Ce frumos, frumoasa initiativa!!!

uite asa dragii mei, aveti motiv sa veniti la capitala, care nu sunteti pe aici, si sa ne si vdm:noroc:

Facem coltu' barcaholicilor:skip:

Deci, cu mic cu mare la capitala!!!!
:sail:

Revista Yachting Pleasure invita toti barcaholicii la Salonul Nautic International Bucuresti - 24-28 februarie, Romaero. Daca sunteti interesati, trimiteti adresa postala unde doriti sa primiti invitatia pe office@yachtingpleasure.ro
Va asteptam!

Sa traiasca boierii si sa mai dea!
Dar de ce sa va complicati cu trimisuri prin Posta, nu mai bine facem ca anul trecut: ne asteapta Danutza la intrare cu paine, sare si o glajă de pălincă?

uite asa dragii mei, aveti motiv sa veniti la capitala, care nu sunteti pe aici, si sa ne si vdm.
Facem coltu' barcaholicilor Deci, cu mic cu mare la capitala!!!!

Sperăm că te-au angajat oamenii aştia şi anul ăsta, doar aşa ne mai vedem şi noi la faţă şi punem de-o imprietenire ad-hoc la prova calului!

Si sa nu ne lipseasca din recuzita "Potir de Ave'nTura",a celor ce poseda asa ceva !
Mai ca-mi vine sa merg cu el atarnat de gat !
... Facem Ceata Tiderilor ??!
Multumesc Yachting Pleasure !

Ultima editare:
Pont

:rock:
:ahoy:

uite asa dragii mei, aveti motiv sa veniti la capitala, care nu sunteti pe aici, si sa ne si vdm:noroc:

Facem coltu' barcaholicilor:skip:

Deci, cu mic cu mare la capitala!!!!
:sail:

Danutza,ai grija si mai pastreza cateva bancuri si pentru intalnirea barcaholicilor .
:))

Mail am trimis si eu, dar degeaba. Nu-i bai, cumperi revista cu 12 lei, ai ce citi si include si o invitatie - biletul e 15 lei.

mi-au venit invitatiile ,tocmai cand holbam ochii dupa revista , cand i-i intrebam pe chioscarii cu ziare de "yahting plejar" se uitau la mine cu subanteles si cred ca gandeau :" perversu' draq ! adica ceva in legatura cu ...placere!
le exlpicam rapid despre ce e vorba si se linisteau , dar din pacate tot n-aveau revista.
deci , inca odata ;MULTUMESC Yachting Pleasure si ne vedem acolo!:noroc:

ne vedem cat mai multi acolo ? dau eu spritzu seara , mi-a placea sa va cunosc;)
eu am sa am un trandafir rosu la rever!
a, si un catarg in cur !asta ca sa ma recunoasteti!
sigur ne vedem ,man ,presimt ca o sa fie ca-n prima seara a TID-ului, la Calarasi ,iar daca vine Guzi s-a terminat shmecheria ;omu asta e povestirea in persoana! ne vedem acolo!
oops ,am zis cur pe post!:(:eek:

sunt si eu nou p-aici, dar m-as bucura sa va cunosc. nou ca postari, ca de citit fac asta de juma de an. poate stabilim o seara sau mai multe, si un loc, ca salonu ala n-o fi cat o sufragerie de bloc comunist :)

pe mine o sa ma recunoasteti dupa :
-barba
-pipa:skip:
-papion maro:D
-insigna TID 2009 (editie limitata, manufacturata intr-un atelier de barcaholic, situat pe la Chitila):noroc:
- ....si spart in figuri cat cuprinde !:rock:

(U)P.S. a zis cineva de niscaiva "pileala" !? ... O sa-mi aduc Paharul de acasa ! :)

Ultima editare:
sunt si eu nou p-aici, dar m-as bucura sa va cunosc. nou ca postari, ca de citit fac asta de juma de an. poate stabilim o seara sau mai multe, si un loc, ca salonu ala n-o fi cat o sufragerie de bloc comunist :)
baza soldatu' Sorin (adica eu cu catargu ,ca-i inalt) ,barcaholici , in careu adunare!
am sa incerc sa stau nemiscat!:sail:

Back
Sus