Invitatie la boat-test

Duminica 26-04-2009 scoatem un catamaran Happy Cat Racing la "plimbare". Locatia aleasa este lacul Mihailesti. Oricine doreste sa incerce catamaranul este binevenit.

Plecarea o sa fie la ora 10:00 si cine doreste sa vina poate sa ma contacteze. Datele de contact le gasiti pe www.barciinbagaje.ro sau www.catamarane-demontabile.ro

Daca doreste cineva sa incerce si caiacele Klepper (cu sau fare vele) sa ne anunte si o sa luam cu noi si un modele Klepper Clasic II 520.

Pe viitor, in momentul in care o sa organizam boat-teste o sa afisam pe site-ul nostru www.barciinbagaje.ro banner-e care o sa anunte cel putin cu o saptamana inainte evenimentul. Oricine doreste sa incerce ambarcatiunile noastre nu trebuie decat sa acceseze site-ul sau sa ne contacteze pe email office@barciinbagaje.ro

Daca este si vant garantez 100% pentru distractie!!! Va asteptam.
 
Ultima editare:
Boat test

Duminica 17 Mai la ora 12:00 o sa punem la dispozitia oricui care vrea sa incerce catamaranul Happy Cat Racing. Locatia este pe lacul Herestrau in dreptul Clubului de Yachting Electrica (este in apropierea ambasadei China).

Va asteptam.
 
Adi, tu intotdeauna esti in contratimp :p. La Salonul Nautic n-ai fost, in Delta n-ai mers, la boat-test nu poti veni, si la RBS ai fost cand n-am aparut noi :). Cred ca se intampla asa ca sa nu-ti vedem noua jucarie 2 in V de 1000 ;).
 

Back
Sus