bafta,
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
pentru cine vrea sa auda numai,
Lindor ierneaza in Grecia, si am luat in calcul si Turcia in Egee pt viitor, sa tii o barca pe timpul iernii in Romania este total nerecomandat din urmatoarele motive:
- Porturi nesigure din toate punctele de vedere -
-Marea Neagra are densitate 1.010-1.014 (brackish water) si are prostul obicei sa inghete iarna
-Operatiuni de intretinere si pregatire pt iarna complexe( dat jos vele, antigel in motor, uscat instalatie de apa, chituit toate gaurile, etc..)
-o iernare in Romania pe uscat poate sa-ti compromita barca si mai mult datorita relatiei apa-ger care nu se impaca cu fibra de sticla si bucsele de teflon
-preturi nesimtite in "marinas"
oricum despre iernat putem discuta pe larg
bafta si astept comentaii
In primavara am de gand s-o aduc pe Lindor in MN si sa fac cateva excursii pe Dunare si in Delta, pescajul e putin cam mare 1.90 pt intrat pe canale o sa folosesc dingy-ul de 2,40 cu motor 2,5 hp, in MN poti face cateva partide de pescuit in special la calcan super, + coasta Turciei care as vrea sa o cunosc mai bine,
Dupa cum am spus Lindor este atestat pt 10 persoane asa ca am loc de oaspeti,
referitor la drumul pana in Grecia prefer avionul in 2 ore ai ajuns cu masina de la Constanta la Atena am facut 18 ore condus continuu si Bulgaria e de rahat fara GPS esti terminat