kayak cu motor

Eu as zice ca un 2HP/4t Honda de 12 kg, racit cu aer, usor ar fi excelent pentru expeditii de weekend, pentru U-boat-ul vostru.

Eu as zice ca un 2HP/4t Honda de 12 kg, racit cu aer, usor ar fi excelent pentru expeditii de weekend, pentru U-boat-ul vostru.

Am inceput investigatiile si tratativele cu producatorul pentru alte cateva modificari, dsr la motor nu m-am gandit inca. Padela si vant... Cand ies pe apa vreau sa ies din zona de zgomot de motor si mirosul de esapament. Unde sa ma grabesc tocmai atunci cand, de fapt, vreau sa alunec in afara timpului?

Daca ar fi sa consider vreodata ideea unui motor la U-boatul nostru ar fi doar pentru situatii limita cand as fi la 40-50 mn de mal si ar trebui sa ma grabesc sa ma intorc. Nu cred ca as pune 2Hp pe un kayak demontabil. 4T da, dar 2Hp, nu e prea puternic? 2HP pare sa fie "standard" pentru kayak si canoe, dar ma intreb cum se va comporta ambarcatiunea, mai ales incarcata la limita.

Banuiesc ca te referi la motorul asta http://marine.honda.com/Products/modeldetail/BF2

Desi tentanta, transformarea unui tandem demontabil (pielea si osul) intr-un "portavion" este
imposibila si "a man's got to know his limitations". ...:)

Deocamdata am postat link-urile cu speranta ca provoaca un zambet...:)

Ultima editare:

Back
Sus