Vand un caiac demontabil Kolibri 3, in stare buna.
Lemnaria este originala si completa, toate fitingurile sunt in stare buna. Toate imbinarile sunt metal-metal, sigure si rezistente, prevazute cu sistem de blocare.
Skin-ul este intreg, fara nicio reparatie, partea textila este in stare buna, fara gauri (prezinta o singura cusatura refacuta - se vede in fotografia a treia, in stanga locului din spate). In fotografii, PVC-ul este murdar (se poate spala, dar din graba nu am facut-o eu).
Pentru pretentiosi, o mana de ulei de in sau de lac ar fi utila.
Caiacul este complet, cu carma si doua padele originale.
Se ambaleaza intr-un singur sac de transport, pe care insa nu il am.
Fisa tehnica a caiacului: http://typen.faltboot.org/f2103_var.php?ID=32
Fotografii reale:
Trimit in tara prin curier rapid, platit de cumparator (probabil in jur de 50-60 de lei).
In Timisoara si imprejurimi livrez personal si asigur asistenta la prima montare.
Pret fix 1400 lei.
Contact prin mesageria privata sau mail la litmbogdan [at] yahoo.com
Multumesc
Lemnaria este originala si completa, toate fitingurile sunt in stare buna. Toate imbinarile sunt metal-metal, sigure si rezistente, prevazute cu sistem de blocare.
Skin-ul este intreg, fara nicio reparatie, partea textila este in stare buna, fara gauri (prezinta o singura cusatura refacuta - se vede in fotografia a treia, in stanga locului din spate). In fotografii, PVC-ul este murdar (se poate spala, dar din graba nu am facut-o eu).
Pentru pretentiosi, o mana de ulei de in sau de lac ar fi utila.
Caiacul este complet, cu carma si doua padele originale.
Se ambaleaza intr-un singur sac de transport, pe care insa nu il am.
Fisa tehnica a caiacului: http://typen.faltboot.org/f2103_var.php?ID=32
Fotografii reale:
Trimit in tara prin curier rapid, platit de cumparator (probabil in jur de 50-60 de lei).
In Timisoara si imprejurimi livrez personal si asigur asistenta la prima montare.
Pret fix 1400 lei.
Contact prin mesageria privata sau mail la litmbogdan [at] yahoo.com
Multumesc
Ultima editare: