Lipsă placă identificare barcă , ce este de făcut?

Bună seara barcaholici !
Am achiziționat o barcă model Elan Pasara 4,8mx1,8m recondiționată cu tot cu peridoc din Olanda și fostul proprietar la recondiționarea bărcii a scos placa de identificare a bărcii și a uitat să o pună la loc , acum din câte am înțeles poliția de frontieră din România verifică aceste plăci de identificare la ambarcațiunile de pe Dunăre , barca va fi folosită în Delta Dunării în scopuri personale (hobby) .
La achiziția bărcii cu peridoc am făcut doar contract de mână dar cu plata online , nici peridocul nu are carte de identitate deoarece este de 650kg și în Olanda nu se înmatriculează sub 750kg și nici barca care este de deplasament nu a fost înmatriculată (așa este legea acolo) mentiunea este că barca va fi folosită cu motor de 5cp
Întrebarea este cum să fac să înregistrez barca în lipsa plăcii de identificare de la producător și cum pot înmatricula peridocul fără carte ? sau ce am de făcut pentru a fi legal ?
Vă mulțumesc anticipat.

Simplu, barca nu o inmatriculezi pentru ca nu este cerut la categoria asta (< 7m, < 20 CP), iar cu peridocul gasesti la RAR un inginer sa te ajute.

Back
Sus