Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
da da da.......
daca Lunguletu se considera "preajma Bucurestiului" inseamna ca merita sa-l pun aici ca punct de plecare pt. o frumoasa coborare pe Dambovita ,macar pana la Joita!
istoria e deja pe undeva pe pagimna principala.
iarasi un loc destul de bun , fara motorizate , de fapt fara alte utilaje plutitoare ,este lacul Mogosoaia de pe partea cu Chitila si care are cam trei kilometri lungime si aprox 300 de metri latime (la cuplu maestru )sunt ceva poze de la lansarea cu vele a Bataeu Veen-ai ,nu le mai pun inca odata
se pot face incursiuni si pe partea cu Mogosoaia dar inca n-am ajuns p-acolo.
tot uitandu-ma la ghetzalaul format pe garla asta mare ,mi s-a aprins un bec in creiere ; sanie cu vele
asta e o dambla care merita incercat si am s-o trec la "must do" :noroc:
olandezii puneau patine la barci iarna sa umble pe canalele ingetate cu vele,la fel poti sa faci si tu cu canoea! ce zici?
... ca daca ma dau eu se rupe.
ca daca ma dau eu se rupe.
Deci, hai sa vedem, impartasiti din experienta pliz. Cum faceti voi cu recuperarea ?
poate la vara ,poate la vara ! )
daca am timp anu' asta , am sa fac ceva dedicat scopului si mult mai usor ,de exemplu un cadru de aluminiu cu patine si un scaun in centru! se va numi .........."Vlaicu II " )
@Alex: Eu ma dau in principal pe IOR. Da' de cand am gogosica ma mai dau si pe Herastrau.
In weekend tot in Snagov. Pe Snagov e super fun. Mai ales daca suntemcu caiacele mari. Sa vezi ce fata fac aia cu salupele cand ne dam pe valurile facute de ei.
Si eu abia astept sa se schimbe vremea asta si sa pot sa ies. Mi-am tot cumparat echipament dar daca tine vremea asa, o sa ajung sa stau in cada echipat complet si sa dau la padela :iupi:
Ar fi bine sa anuntam iesirile, poate ne organizam mai multi si rezolvam la comun problemele cu transportul utilajelor.
P.S. Si eu am tot un Bic, Ouassou...