Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Da, arata impresionant un test din-asta de stabilitate, da ia iesi pe mare agitata, atunci ai sa vezi exact cat de bine tine marea :titanic: . Intreaba-l pe tipul care isi adusese Mac-ul la vanzare la Romanian Boat Show de ce oare si-a atarnat o sina de cale ferata de derivor ? Si mai ales, cum se comporta barca dupa operatiunea asta, cat de mult isi afunda prova in valuri. Barcuta asta e "regina broastelor", adica mai departe de balta nu isi are locu'.
Stimate domn, nu ne mai aburi iar cu toate povestile de pe softpedia, ca te-ai facut destul de ras acolo. Si nu-mi duce grija despre cat de mult m-am dat cu vele, ca fii sigur ca oricum dinaintea ta. Mai bine informeaza oamenii corect despre ce vinzi, ca de gargara publicitara suntem satui.
Prietene, stai linistit ca nu stii ce inseamna sa fii nepoliticos . Si despre frustrati, mai cauta . Daca erai un tip adevarat, te prezentai la sectiunea respectiva, ca toata lumea, nu dadeai buzna pe forum cu aroganta unui burtos din YCRR. Cat despre Mac, pastreaza-l linistit, ca eu ma dau cu ce am, si mi se cam rupe de provocarile tale. Fereasca domnu sa moara cineva in larg cu un Mac, sa te vad atunci ce provocari mai lansezi. Si nu mai face atata pe cocosul, ca iahtingul nu a inceput si nu se termina cu tine.
Se pare ca incepem sa comunicam mai normal . Astept sa ne cunoastem, ca eu cel putin, dupa cum ai vazut, nu am nimic de ascuns. In plus, nu judeca lumea dupa aparente (moto, wild etc), dupa cum nici eu nu te-am judecat in mai la Romanian Boat Show cand am vorbit fata in fata. Si inca ceva: daca tot invoci titanii iahtingului din Ro, arata-ne ca esti si altceva decat inca un bisnitar de barci.
@ RobertAmbrozie
Raspuns la titlul: "daca n-as fi un om politicos m-ar umfla rasul"
D-le Ambrozie,
In primul rind bine ati venit pe forum. Doresc sa va spun ca nu ma deranjeaza sarcasmul D-voastra (incepator fiind), dar nici nu ma convinge. O puteti face cu argumente.
Domnu Robert, e vorba despre propriile dvs cuvinte, la RBS, cand ne-ati spus cum se comporta Mac-ul cu lestul din sina de tren . Nu are rost sa intindem pelteaua, Mac-ul e oricum o barca supralestata chiar si fara sa agati ceva sub derivor. Eu inchei aici polemica involuntara, preferand oricand o ora intr-un one-off adevarat decat o viata intr-o barca de serie.
.... Asta e toata povestea . Iar barca aceea este un Macgregor minunat , doar ca cineva trebuie sa o readuca la starea ei initiala , sa ii scoata bulbul si sacii de ciment si va fi perfecta . In prezent se afla in delta si este de vanzare .
E foarte tarziu , noapte buna , continuam ...in alta zi .
Asta explica destul de multe, cinstit am urmarit polemicile si de pe softpedia dar habar nu aveam de chinurile bietei barci ...
Totusi, unde anume se poate vedea in Delta si care ar fi pretul actual de vanzare ??
:sail:
Prietene, stai linistit ca nu stii ce inseamna sa fii nepoliticos . Si despre frustrati, mai cauta . Daca erai un tip adevarat, te prezentai la sectiunea respectiva, ca toata lumea, nu dadeai buzna pe forum cu aroganta unui burtos din YCRR. Cat despre Mac, pastreaza-l linistit, ca eu ma dau cu ce am, si mi se cam rupe de provocarile tale. Fereasca domnu sa moara cineva in larg cu un Mac, sa te vad atunci ce provocari mai lansezi. Si nu mai face atata pe cocosul, ca iahtingul nu a inceput si nu se termina cu tine.