magazin imbracaminte

salut,

are cineva idee unde as putea gasi o salopeta in bucuresti ?
un magazin care sa aiba haine in stoc nu la comanda.
din pacate e ceva urgent si nu am cum sa astept

merci

salut,

are cineva idee unde as putea gasi o salopeta in bucuresti ?
un magazin care sa aiba haine in stoc nu la comanda.
din pacate e ceva urgent si nu am cum sa astept

merci

Da, este un magazin cu tot felul de echipamente de protecţie pe Bucureştii Noi, după ce treci de semaforul unde începe la dreapta Pajura până în secţia 5 de poliţie, pe partea dreaptă cum te duci spre Mogoşoaia. Denumirea magazinului începe cu V. Este chiar brand mi se pare. Asta dacă este vorba de echipament de protecţie, dacă este vorba de haine de stradă vorbeşti cu Bote.
Singura probelemă este că vând numai pe persoană juridică, ca la Holver. Am vrut eu odată să-mi cumpăr nişte ochelari de protecţie şi nu am putut din acest motiv.

Viroti se numeşte magazinul

Ultima editare:
multumesc pentru raspunsuri.
am fost la decathlon dar nu au salopete au doar pantaloni (pe stoc)
o sa merg la nautic life azi.

caut o salopeta nautica cit mai buna si bineinteles ieftina.
teoretic as avea nevoie de una off-shore dar nu am bani asa ca as cauta un in-shore.

In Croatia am fost cu echipament de munte (supra-pantantaloni si foaie de ceapa) care au functionat cit de cit, dar acum am ocazia unei iesiri "adevarate" si imi e un pic frica sa merg asa.

In orice caz, tre' sa rezolv ceva pina joi , asa ca ideal ar fi sa fie in Bucuresti, pe stoc si ieftin :-) (nici nu vreau multe)

merci

Cauta si in forumurile de pescari, sant o gramada, sa vezi ce surprize ai. Unii comanda costume sau jachete de afara si apoi fie nu li se potriveste masura fie nu e ceea ce le trebuie la pescuit.
Plus okazii.ro, era unul care vindea jachete de goretex din stocul Bundeswehr!
Daca tot iti iei ceva ia fie una f ieftina si deci disposable fie una f scumpa si care isi merita banii ( impermeabilitate min. 30000, respirabilitate 20000, toate cusaturile lipite, guler inalt in care sa poti incapea pana la jumatatea fetei, cat mai multe buzunare si pe interior si pe exterior, benzi reflectorizante cat mai lungi, gaici pt vesta de salvare, dubluri cu cordura la coate si cur, manecile si gatul sa se poata inchide etans).
Marea, marea majoritate a celor ce se vand la noi cer o caruta de bani nu dau datele de imperm si respir, ceea ce spune tot. Unele nici nu sant din goretex, parca cele marca Tribord de la Decathlon.
Daca nu gasesti nimic ia-ti o jaca veche de munte, isi va face treaba. Am mers mult cu North Face si am fost multumit, nu sant pt sailing dar isi fac treaba f bine.

PS. Era sa uit: magazinele TCM aveau costume de sailing sub marca proprie rezonabile ca pret/performanta.

multumesc, acum ma gindisem si eu la tcm. o sa dau o fuga sa vad ce pot gasi.
jacheta o am rezonabila, tot un north face.
as fi vrut niste pantaloni cu pieptar...

multumesc, acum ma gindisem si eu la tcm. o sa dau o fuga sa vad ce pot gasi.
jacheta o am rezonabila, tot un north face.
as fi vrut niste pantaloni cu pieptar...
Eu de doi ani folosesc niste pantaloni impermeabili cumparati pentru mersul pe motocicleta (nu au pieptar dar isi fac treaba bine si au fost chiar ieftini). Pe deasupra sint usori si nu ocupa volum mare. Si in combinatie tot cu north face (facatura chinezeasca). De fapt am realizat ca pantalonii tin mai bine la ploaie decit jacheta asa ca ma bate gindul sa fac upgrade tot de la magazinul moto.

Back
Sus