Marti, cu Herastraul pe caiac ..... sau invers :) !

Florio

Senior Member
Dimineata lucrativa de marti, m-a gasit plin de verva, la birou.
Si inca odata s-a dovedit ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ " , fiindca dupa o simpla discutie la telefon cu Rolias, s-a pornit efectul bulgarelui de zapada :
Eu incep o discutie banala despre pestii din acvariu...
El spune ca mestereste un derivor pentru caiac...
EU povestesc aventura de cacao cu firma Hibiscus de la care voiam sa achizitionez un caiac....
El ma povatuieste sa le f... muma-n c... si sa cumpar altceva... discutia se stufoseste pe tema asta...
SI apoi, interesant : ma invita sa-i vaz caiacul. Material, forma, etc...
EU zic : viu rapid si fara mofturi.
Ce sa mai...din vorba in vorba ne-am trezit ca anulam treburile, ne dam intalnire pe malul Herastraului si testam caiacul lui :) .

Dupa ce am testat , abia am prins gustul ! AM dat fuga dupa banuti, si am cumparat caiacul de la Hibiscus, sa continuam ziua frumos ! :)
Orasul era incremenit de manifestatii, masinile blocau kilometri de sosele fierbinti, cu motoarele turate in gol. Iar noi fericiti am ocolit multimea si ne-am afundat in Herastrau. Nu inainte de a lua tangent, o licoare rosie de strugure italian, pentru botezul caiacelor. :p

EI dupa momentul asta abia, ziua a devenit cu adevarat superba. Lac, liniste, salcii, rate salbatice, lebede, soare... gasisem oaza in desertul citadin :).
Am oprit langa o insula, sub o salcie, si am "udat" caiacele ca "sa avem parte de ele, cu plimbari lungi si dese " , evident "cheia marilor succese" :noroc:
SI da-i la padele :banana: !
La un moment dat cand am simtit vant la pupa, n-am rezistat si mi-am intins tricoul pe padela, facandu-l vela, intr-un gest reflex : nu se face sa irosesti bunatate de vant :cool:
Rolias m-a si pozat in postura asta hilara !
UNa peste alta (ca sa nu plictisesc) am petrecut pana pe la ora 18 , o zi minunata de vacanta, in plina criza, dar departe de crizati !
Pozele le gasiti aici , si cred ca figurile noastre arata suficient de bine ca barcaholia aduce bucuria :ahoy: Na c-am pus de-o lozinca !
 
Ultima editare:
Intrebare de baraj :

"Norocosul" asta e primul tau KaymaK ! :banana:


.... Crezi ca va fi si ultimul ? :happy:
 
Ultima editare:
poate-l prinde velierul cu caiacu' in pat;o sa asistam la un divort ?
Ei as, eu imi faceam griji pentru florio ca o sa isi puna caiacu' pe velier si el intre ele... sa vezi Ménage à trois prin delta :P

Sau privit altfel : cum sa se supere frumusetea cu vele pe o gomflabila cu doua gauri =))

offtopic : Felicitari pentru achizitie si cat mai multe zile pe balta
 
Ultima editare:
problema e ca una din ele umbla dezbracata ,cealalta are o vela pe ea macar............greu de ales in situatii din astea.
 
Hahahahah !!!
Barcuta cu vele e intelegatoare.... stie ca la ea ma intorc, nu-si face griji ! O ciupesc nitel de pupa, o mangai pe safrane si-i trece :)
Hai c-am ras cu sughituri ! hahahah....
 
Domnilor, daca mai faceti vreo iesire de genul asta, dati sfoara-n tara! Cu atat mai mult daca se intampla sa fie in timpul saptamanii :D Poate facem o regula sa ne vedem o zi pe saptamana pe apa, seara pe la 6 de exemplu.
Desi biban in bransa, m-a prins si pe mine microbu' si am inceput sa ma uit cu jind la orice baltoaca un pic mai mare decat lungimea gonflabilului meu... Deocamdata m-am dat numai pe mare si a cam fost cu zgaltaieli. Pe Herastrau, cu sau fara sucuri de fructe sau produse de fermentatie, mi se pare locul perfect de dat la padela pentru a incheia glorios o zi de munca.
Salutari tuturor si da, barcaholia aduce bucuria :)
 
Unde sunt limbile :) astea de beton de unde v-ati lansat pe apa?
 

Atașamente

  • IMG00052-20100511-1447.jpg
    IMG00052-20100511-1447.jpg
    127.6 KB · Vizualizări: 35

Back
Sus