Matrita....

Ptr. ca aproape am terminat barca pe coaste de lemn...ma bate un gand : sa contruiesc o matrita pe care sa putem "bate " barci ( ptr toti barcaholici care vor) .Eu acum vre-o 22 ani am terminat profesionala de modelarie si am si lucrat in domeniu si cred ca cu ajutorul dvs am putea sa ne "tragem" ceva barci...dar ptr asta ne-ar trebui ceva desene(barca) pe care eu nu le am ....tehnologia de "batut" fibra (care nu cunosc), materiale folosite (care la fel nu stiu)...:sail: Deci : eu a-si construi matrita cu ajutorul dvs. si am putea s-o folosim toti(care vrea) .Daca ar fi asa ne-ar trebui un model de barca pe care sa "satisfaca" pe marea majoritate a barcaholicilor doritori...Doar o idee?!?!

@ :gvincentiu.....si acuma ...poti sa-mi "traduci".....sau poate nu m-am prins eu:confused: .Oricum era doar o idee....si oricum a-si construi matrita cu resurse propii....si ORICUM a-si lasa pe care vreti dintre dvs. sa bata o barca....doar n-o sa o iau cu mine.....dincolo:(

Vicentiu are dreptate dar eu cred ca daca se vrea se poate ajunge la un compromis. Intre a avea ceva si a nu avea nimic e de preferat prima varianta.

Poate cel mai usor ar fi sa la propui barcaholicilor sa isi dea fiecare cu parerea si sa propuna un tip de coca pe care si l=ar dori si sa motiveze.

De exemplu:

L=6.9m (ca sa nu trebuiasca inmatriculata)
B=3.1m (ca sa fie incapatoare)
D=1.5m
forme single chine ptr navigatie costiera.

Si inca o sugestie - fa-o pentru bani chiar si putini ... Impresia generala e ca lucrurile moaca nu sunt de calitate.

Ultima editare:
Pai.... matrita chiar a-si vrea sa fie ceva de calitate (cel putin eu asa vad)....la "batut",fiecare trebuie sa se straduiasca sa-i iasa cat mai bine....

Parerea mea e ca la inceput ar trebui sa vorbesti cu persoane care au ceva experienta in asa ceva. Ca sa poti intelege ce inseamna efectiv calitate in domeniul asta. Eu unul marturisesc - am experienta zero.

Si daca totul merge bine, treaba asta ar putea reprezenta inceputul unei afaceri.

Ca sa devina afacere implica mult mai multe(asa am inteles):cool:.....asa ca o s-o las la stadiu de PASIUNE:o....deocamdata,ca sa-mi formez mana,o sa modific o barca pneumatica( Karaidel-44) pe care o detin in RIB

Atașamente

• 310-443-large.jpg
    310-443-large.jpg
    10.3 KB · Vizualizări: 59
Ultima editare:

Back
Sus