Mercruiser 4.3 L , 1993 Probleme cu carburatorul

Buna ziua,
Am o Sea Ray de 6.8 m, cu un motor de 4.3 L si am constatat ca dupa un an de nefolosinta (am adus barca din America) am probleme cu motorul la relantiu. (Bujiile se inegresg foarte repede si motorul nu este stabil sub 1000 de RPM. Eu sunt convins ca carburatorul este de vina. Intrebarea este : Exista un centru care "rebuilds" carburatoare marine in vecinitatea Bucurestiului? Sau poate cineva poate sa imi dea alte sfaturi.
Am ajustat carburatorul, avansul, etc. (scuzati-ma controlul limbii romane imi vine putin cam greu la date tehnice, ma simt mai bine in limba engleza)
Va multumesc in avans pentru orice sfat
 
Salut, innegrirea bujiilor e cauzata de amestecul prea bogat, asta arata ca e nevoie de un reglaj al carburatorului, iar aici baietii astia spun ca se urmeaza o procedura speciala pentru reglarea relanti-ului. Functionarea instabila la relanti mai poate fi cauzata si de probleme la aprindere - fise sau bujii, dar oricum cel mai bine e de facut o diagnosticare de catre specialisti. Am vazut ca tipul asta de motoare e comercializat la noi de American Nautics, din Jilava, care sigur ofera si service, deci cel mai bine ia legatura cu ei, fiindca motorul asta nu prea e de lasat pe mana vreunui Lica-mesterica :p. Succes :).
 
Ai umblat tu la carburator? As vrea sa-mi trimiti o pza sa vad exact ce model de carbelitor e, eventual iti trimit unul gata reglat, cauza poate fi si de la o actionare vacuumatica, daca e pot veni sa il montez/reglez. Execut si reparatii electrice, corp reconstructii elicii Al, Inox etc
 
service mercury mercruiser

iti recomand firma nmmarine din bucuresti, eu am o barca crownline 180br cu Mercury Mercruiser Alpha One 3.0L 135HP tot cu carburator, fac service la ei de peste un an si nu am avut probleme http://www.nmmarine.ro
 

Back
Sus