Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc, peb5!......a scris cineva pe un alt topic, cam asa : "inaltimea optima de montare a a motorului este cu placa anti-ventilatie la nivelul fundului barcii" (cred ca Vali este autorul!)..................nu stiu la ce sa ma raportez - la 39 cm(oglinda) sau 50 cm (inclusiv chila).....
Multumesc, peb5!......a scris cineva pe un alt topic, cam asa : "inaltimea optima de montare a a motorului este cu placa anti-ventilatie la nivelul fundului barcii" (cred ca Vali este autorul!)..................nu stiu la ce sa ma raportez - la 39 cm(oglinda) sau 50 cm (inclusiv chila).....
Vali ti-a dat explicatii detaliate despre fenomenele care au loc sub barca.
Referitor la motor, eu am avut Suzuki de 4 CP de care am fost multumit; a fost modificat in 5 CP si apoi in 6 CP avand acelasi cap motor de 138cmc. Ai detalii tot in link-ul prezentat mai sus. Cizma scurta este tot in jur de 44 cm (cu toate ca in specificatii este data 38 cm, pentru ca au probabil alta referinta la masurare).
Toate motoarele au aproximativ aceleasi lungimi la acelasi tip de cizma (S=43-44 cm, L=54-55 cm).
Pentru a elimina orice dubiu, cand mergi sa vezi un motor care te intereseaza, poti sa-ti ei cu tine o ruleta .
Motoarele Yamaha dupa 2006 (cele cu capac alb) sunt cu acelasi cap motor pentru 4-5-6 CP de 139 cmc.
Nu pot sa-ti zic mai mult ca nu am avut. Ceea ce stiu este ca la modelele vechi (cele de 112 cmc), roata zimtata a axei cu came este din plastic si are o rata mare de defectare. Nu stiu daca la modelele noi au trecut la metal.
Despre motoarele in doi timpi poate primesti informatii de la utilizatori ale acestor tipuri de motoare.