Acum ca io am o slabiciune fatza de Vali , care e motociclist de-al meu....sper sa ma iertatzi.![]()
App, offtopic, ce motoare ai condus

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Acum ca io am o slabiciune fatza de Vali , care e motociclist de-al meu....sper sa ma iertatzi.![]()
Vali, sunt in mare dilema, mi-am vandut horneta 600 si nu stiu ce draq ma fac la primavara. Vreau sa ma dau in Bucuresti si vreau sa ajung si la mare. Oare VFR e o alegere ?
Vali, asa mult imi plac 4 cilindri in linei, ca " pleaca" frumos la turatziimari![]()
Frate biker, vad ca esti in perioada de tatonariDaca vrei s-o iei pe scurtatura si sa nu treci prin spitale: ia un enduro si bucura-te de natura, lasa asfaltul pentru cei din tarile civilizate.
Multam fain, faina treaba cu Google astaRuptura de coloana tot de la motoare? Sau alte activitati extreme?
![]()
Parapanta. Eu am tradus din ruseste primul manual de parapanta din tara si m-am invatat si eu cum am stiut si cum am putut pana am dat intr-o zi de planeta. Si fac astia o planeta tare de-ti taseaza vertebrele si-ti rupe oasele pe lung! Brrr!Muuuult mai extreme! Aviaţie!
A-propos, are cineva cartea Marele Circ în format electronic?
Periculos sportParapanta. Eu am tradus din ruseste primul manual de parapanta din tara si m-am invatat si eu cum am stiut si cum am putut pana am dat intr-o zi de planeta. Si fac astia o planeta tare de-ti taseaza vertebrele si-ti rupe oasele pe lung! Brrr!
Vali ia te uita ce frumos statea motorul meu pe dig in portul Tomis
Normal ca nu m-am putut abtzine sa nu dau si o poza cu toba Arrow![]()
Ce pot sa fac , sunt city boy![]()
Ce pot sa fac , sunt city boy![]()