Acum ca io am o slabiciune fatza de Vali , care e motociclist de-al meu....sper sa ma iertatzi.
App, offtopic, ce motoare ai condus ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Acum ca io am o slabiciune fatza de Vali , care e motociclist de-al meu....sper sa ma iertatzi.
Vali, sunt in mare dilema, mi-am vandut horneta 600 si nu stiu ce draq ma fac la primavara. Vreau sa ma dau in Bucuresti si vreau sa ajung si la mare. Oare VFR e o alegere ?
Vali, asa mult imi plac 4 cilindri in linei, ca " pleaca" frumos la turatziimari
Frate biker, vad ca esti in perioada de tatonari Daca vrei s-o iei pe scurtatura si sa nu treci prin spitale: ia un enduro si bucura-te de natura, lasa asfaltul pentru cei din tarile civilizate.
Multam fain, faina treaba cu Google asta Ruptura de coloana tot de la motoare? Sau alte activitati extreme?
Parapanta. Eu am tradus din ruseste primul manual de parapanta din tara si m-am invatat si eu cum am stiut si cum am putut pana am dat intr-o zi de planeta. Si fac astia o planeta tare de-ti taseaza vertebrele si-ti rupe oasele pe lung! Brrr!Muuuult mai extreme! Aviaţie!
A-propos, are cineva cartea Marele Circ în format electronic?
Periculos sportParapanta. Eu am tradus din ruseste primul manual de parapanta din tara si m-am invatat si eu cum am stiut si cum am putut pana am dat intr-o zi de planeta. Si fac astia o planeta tare de-ti taseaza vertebrele si-ti rupe oasele pe lung! Brrr!
Vali ia te uita ce frumos statea motorul meu pe dig in portul Tomis
Normal ca nu m-am putut abtzine sa nu dau si o poza cu toba Arrow
Ce pot sa fac , sunt city boy
Ce pot sa fac , sunt city boy