O sa incerc sa raspund:
Cat despre motoare si linii axiale , Volvo Penta a dezvoltat solutii complete , foarte sigure si foarte usor de montat
Nu am nici o urma de indoiala vis-a-vis de Volvo Penta! Dar revin cu o intrebare : cu ce costuri?
Nu stiu exact cat costa , insa aproximez ca un ansamblu motor D1 20 cp+inversor+linie axiala+elice nu ar trebui sa depaseasca 5000 Euro . Repet , aproximez . Daca are cineva date exacte , sunt binevenite. Toata barca va va costa , dupa parerea mea , circa 60.000 - 75.000 Euro , cu totul inclus . Motorul reprezinta putin din aceasta valoare .
- nivel de zgomot mult mai mare decat cel permis si pentru o barca
Rolul toba este sa reduca nivelul de zgomot asa cum o face si pe automobile
Eu ma gandeam la zgomotul efectiv al motorului , cel ce se percepe la 20 cm de chiulasa .
- nivel de vibratii mai mare
- greutate mai mare
Va referiti probabil la faptul ca turatia motoarelor diesel auto - clasificate drept motoare rapide (2500-3000 tr/min) - este mult mai ridicata desigur decat a motoarelor navale, motoare lente(600-800 tr/min). Fac precizarea ca cifrele sunt aproximative, le retin din discutiile cu inginerii mecanici.
Deasemeni precizez ce nu intentionez sa utilizez motorul la turatia maxima la care acesta da puterea maxima -ATENTIE, ci la o turatie mai mica, care sa imi asigure insa necesarul putere, deci intr-un regim mai "bland " de exploatare a motorului.
Sa facem o precizare: sursele de vibratii la o ambarcatiune sunt: motorul, linia axiala si elicea. La navele de viteza vb si de imbactul valurilor asupra corpului navei .... Deci nu doar motorul. Turatii mai mici = vibratii mai putine. Ma rog aici mai intervin si fixarea motorului pe damperi-care sa amortizeze vibratiile, fixarea fara joc si fara tensionarea transversal a liniei de axe ...
Si motoarele de pe yachturi functioneaza in zona de 2000 rot/min-1 , insa eu CRED ca raportul alezajxcursa este in asa fel realizat incat vibratiilesi zgomotele sa fie minime . Nimeni nu suporta mai mult de 1 minut sa stea intr-o cabina apropiata de sala masinii , daca de acolo vin zgomote si vibratii inconfortabile
- curba turatie-cuplu trebuie verificata pentru a fi realmente potrivita pentru o functionare eficienta a elicei alese
Absolut de acord cu dvs! Sa precizam - fie apare cavitatia, fie elicea nu furnizeaza impingerea necesara la randamentul asteptat. Am o documentatie de calcul in acest sens dar cred o voi folosi.
Cum veti determina aceasta curba in cazul unui motor cumparat de la dezmembrari ?
- constructie mai putin compacta
Intr-adevar motoarele auto nu sunt etansate la fel ca cele marine
Nu e vorba numai de etanseitate , ci de toate matzele , sarmele si furtunele care traiesc pe langa un motor auto si care sunt , toate , surse de defectiuni si probleme .
- un motor auto are multe accesorii montate in exteriorul sau : filtre , componente electronice , diverse pompe , etc , pe care trebuie sa le montezi la fel in barca , ceea ce poate fi imposibil
Poate fi posibil sau poate fi imposibil

Depinde cat de hotarat esti

Ati incercat si nu ati reusit?
Nu am incercat pentru ca nici nu mi-am propus ,insa in general spatiile "cedate" motorului , pe o barca de 10 metri sunt masurate in zeci de centimetri , ca sa ramana spatiu cat mai mult pentru cabine. E greu de presupus ca in spatii atat de mici veti gasi pozitii ideale si sigure pentru toate aceste componente , mai ales ca e nevoie si de spatiu lasat pentru ca sa le puteti servisa ulterior.
- motoarelor auto li se schimba uleiul , de regula , prin busonul baii de ulei . Cum vei schimba uleiul pe barca ?
la partea inferioara a motorului, se afla un buson. Dupa ce s-a oprit motorul se lasa uleiul sa se adune in baie. Dupa deschiderea busonului, uleiul curge jos sau poate fi colectat.Dupa scurgerea uleiului, busonul se inchide la loc. Adaugarea unei cantitati noi de ulei se face printr-un alt buson aflat la partea superioara a motorului.
Multumesc de recapitulare , eu am schimbat de multe ori uleiul la cele cateva masini care mi-au trecut prin proprietate . Intrebarea mea era : cum lucrezi sub motorul auto montat pe o barca pentru a colecta uleiul , in conditiile in care sub acel buson , la doar cativa cm se afla chiar corpul barcii , iar sub corp se afla chiar Oceanul Planetar ?
- Nu s-ar putea monta un motor pe benzina , iar un diesel mic ( in jur de 30 cp ) nu cred ca exista pe piata auto .
Se poate monta si benzina dar riscurile unei explozii la bord sunt f f mari, prea mari ca sa merite. Dispun de 2 motoare de Dacia 1300 dar nu m-am gandit
niciodata sa le folosesc. Un motor diesel, auto de aprox 50-60CP se gaseste imediat la orice centru de dezmembrari. Ma astept ca acesta sa imi ofere cei 30CP aprox necesari.
Din nou , a monta un motor mai mare , doar pentru a obtine jumatate din ceea ce el ar putea oferi este o risipa de spatiu si o adaugare nefireasca de kilograme in plus, degeaba
- un motor auto se raceste cu apa circulata printr-un radiator racit fortat cu aer . Cum montezi racirea asta intr-o barca ?
Pai nu se mai monteaza. Motoarele auto au parte de 2 metode de racire
- a uleiului direct in carter prin intermediul aerului care circula pe sub motor si racind carterul se raceste si uleiul
- cu ajuturul unui apei in circuit inchis prin radiatorul pe care il stim cu totii; acum e partea cu adevarat tricky ... intentionez sa monteaz o pompa de apa de mare care sa aduca apa rece intr-un bazin unde sa se raceasca apa din circuitul inchis al motorului. deci in loc sa mearga in radiator, apa circula prin serpentine si se raceste cam in acelasi "inginerie" ca a cazanului de facut tuica, pe care, profit de ocazie sa vi-l recomand cu caldura tuturor

:noroc:
Exact asta este si principiul motoarelor de "firma" ce se monteaza pe barci ( circuit dual ) , insa este greu de improvizat pe un motor auto . Va vor trebui calcule de termodinamica si de mecanica fluidelor , de diametre , debite si multe altele. Cred ca ar fi prea complicat . Si mai e o smecherie : apa de racire iese prin toba de esapament , racind si aceasta piesa , care altfel ar ajunge sa constituie un pericol pentru barca . Nu-i asa ca va place ideea???
P.S. Un ventilator care sa "bata" pe motor ar fi deasemeni "most welcome".