Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Abordati si arestati in ape internationale? Sau de cand cu war on drugs si war on terror nu se mai aplica regula cu navigatia libera in high seas pe timp de pace?
pai cind s-a aplicat?
Abordati si arestati in ape internationale? Sau de cand cu war on drugs si war on terror nu se mai aplica regula cu navigatia libera in high seas pe timp de pace?
Un exemplu bun de "GPS assisted illegal search". Daca ar fi asa de eficienti si in zonele cu pirati nu cred ca ar deranja pe nimeni sa bea o cafea cu autoritatile locale.Doar asa desi unele surse spun highs seas altele 200 mile altele 320km de tarmurile spaniole.
Am gasit un alt raport despre un iaht abordat de marina spaniola la 800 de km de tarm, aia sigur nu erau in nici o zona teritoriala!
Orice plutonier cu o barca cu tun te poate opri in largul oceanului sa vada el ce-ai pe barca?
Un exemplu bun de "GPS assisted illegal search". Daca ar fi asa de eficienti si in zonele cu pirati nu cred ca ar deranja pe nimeni sa bea o cafea cu autoritatile locale.