Nu-i pe apa, da e cu sete!

Dragiiiii meiiii dragiii,

Miiiii un dor di voi....!!!! valeu....si pt ca sufar acut de venirea vremii rele....tre sa veniti cu totii sa ma consolati:D

Unde? pai daca e octombrie...si nemtii serbeaza cu Oktober Fest...hai si noi!

Gasit un loc in minunatul bucuresti care aduce atmosfera de la oktober fest ...aici gasiti detalii: Restaurant Casa Warsteiner - Bucatarie germana, bere germana, muzica live - Livrari domiciliu Bucuresti

Si cum domnul Florio s-a serbat, zic ca e un motiv in plus sa bem in cinstea lui:)

M-am gandit pt ziua de 27.10.2011(joia ailalta), in jur de 19.00 sa aiba lumea timp sa scape de munci...orkestra incepe sa urle incepand cu ora 20:00.

Sper sa ne adunam cu mic cu mare....sa ne simtem bine...astept inscrieri sa fac rezervarea.

Va astept!!!!si din tara si de aici!!!:):rock:

Dragiiiii meiiii dragiii,

Miiiii un dor di voi....!!!! valeu....si pt ca sufar acut de venirea vremii rele....tre sa veniti cu totii sa ma consolati:D

Unde? pai daca e octombrie...si nemtii serbeaza cu Oktober Fest...hai si noi!

Gasit un loc in minunatul bucuresti care aduce atmosfera de la oktober fest ...aici gasiti detalii: Restaurant Casa Warsteiner - Bucatarie germana, bere germana, muzica live - Livrari domiciliu Bucuresti

Si cum domnul Florio s-a serbat, zic ca e un motiv in plus sa bem in cinstea lui:)

M-am gandit pt ziua de 27.10.2011(joia ailalta), in jur de 19.00 sa aiba lumea timp sa scape de munci...orkestra incepe sa urle incepand cu ora 20:00.

Sper sa ne adunam cu mic cu mare....sa ne simtem bine...astept inscrieri sa fac rezervarea.

Va astept!!!!si din tara si de aici!!!:):rock:

Nu s-a serbat suficient ! :) Stai pe langa telefon si ne adunam, pentru a pune oaia pe protap !

Sa ne traiesti, Danutza! Si tu , Florio! Si de ce nu, sa traim si noi, ceilalti! Asa cum zise nea Florio, stai pe langa telefon, ca vin si eu. Si mai cu oaia, mai cu ciolanul ala cu varza/fasole, da de o fi bine...

Back
Sus