...Si daca aia pe care vrei s-o faci, va iesi mai scumpa si mai grea decat una cumparata, ce ai sa faci ?
Uitai sa precizez, ca intrebarea este retorica !
N-am de ce sa fiu suparat atata vreme cat ma pufneste risul cand redactez aceasta replica....Adevarul e ca m-am cam saturat, sa ma apuc ca un tampit (din cauza unui entuziasm dezechilibrat, bineinteles) sa fac ceva, iar timpul sa-mi demonstreze inca o data ,ca n-am avut dreptate !
Ok , sa revin la subiect. De data asta e vorba de padele... Cine nu vrea o padela buna !?
...Eu am folosit mai multi ani o padela dintr-aia ieftina de la Metro si eram incantat de ea....pana la TID-2009, care, pe langa faptul ca am abandonat la Tulcea, m-am capatat si cu o durere atroce in articulatiile, ambelor coate !
Noroc de prietenul Razvan Iofcea (participant la TID 2010), care mi-a "depanat bielele defecte",prin 15 sedinte de electromasaj in cabinetul medical unde profeseaza.
Deci dupa TID-2009 stiam ca am nevoie de o padela ergonomica,usoara si buna (cu randament la vaslit si in acelasi timp sa nu-mi solicite excesiv vreo articulatie)
Imi propusesem pentru primavara-vara anului 2010 sa merg pe la intalnirile bucurestenilor si sa testez diverse padele, inainte de a decide ce padela sa cumpar. Teoretic, mintea se oprise la un Cajner dintr-aia de vreo 1000-1500 lei. N-a fost sa fie sa ajung prin Bucuresti asta vara, dar in schimb atat Mihai cat si Razvan (mai sus pomenit) din orasul meu, si-au cumparat de la Hibiscus la sfatul lui Dragos, padele Riot, de tura. Intre timp, eu tot cu padela veche eram. Intr-o zi Razvan mi-a pus la dispozitie o padela Riot pentru toata ziua, si, si, si...A FOST DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE !
Cu ea am participat la TID-2010 ,m-am simtit bine din toate punctele de vedere. Are cam 900 -950 grame, nu mai mult si m-a costat doar 300 lei...
La tid am probat si padele de competitie de la Buciu, si am vazut ce diferenta e intr-o padela de tura si una de competitie. (in cazul meu , e numai buna asta destinata turelor). Si Imi avea o padela interesanta Bic Sport, dar un model care nu mai e pe piata.
Si ca sa nu fiu acuzat ca fac reclama la vreo padela, Aik avea una RIOT la fel ca a mea, iar intr-o zi cand a vrut sa puna de o "liniutza", a tras atat de tare de padela, ca s-a rupt !
Cat despre demersul tau, de a construi o padela usoara si buna, iti urez succes atata vreme cat bugetul si timpul necesar, nu presupune niscaiva eforturi .