Petitie - Salvați Dunărea – Opriți distrugerea - Kopački Rit din Croatia

Smokey

Mic barcaholic
Petitie - Salvați Dunărea – Opriți distrugerea - Kopački Rit din Croatia

De la Costin citire: Salva

4f437c31e9beb_b-1.jpg

Una dintre cele mai valoroase și mai bine conservată zonă inundabilă de pe întreg parcursul Dunării este amenințată cu distrugerea: “Kopački Rit” din Croatia. Un proiect major care dorește să regularizeze această zonă unică se află acum în ultima fază decizională. Dacă proiectul devine realitate, Dunărea naturală așa cum este ea acum va fi transformată intr-un canal monoton, cu consecințe fatale asupra faunei sale sălbatice. Vulturul cu coadă albă, barza neagră și sturionul de Dunăre ar fi toate într-un pericol mare de a deveni specii pe cale de dispariție.

Mirela Holy, Ministrul Croat de Protecție a Mediului, este în măsură să oprească aceste planuri distructive. Ajutați-ne să salvăm Dunărea semnând petiția către ministru acum! Vă mulțumim!

Vă rugăm citiți și semnați petiția aici: Petition - Amazon of Europe

Sunt de acord cu Smokey, e o petitie de semnat... dar ce putere de convingere are semnatura mea care vin dintr-o tara care a drenat si desecat pentru agricultura intreaga lunga a Dunarii de pe teritoriul ei.
Asa de ipocrita mi se pare semnatura mea gandindu-ma la "Insula mare a Brailei" si la Baltile din Teleorman care acum sunt terenuri agricole .

Oricum, semnat ;)

Sunt de acord cu Smokey, e o petitie de semnat... dar ce putere de convingere are semnatura mea care vin dintr-o tara care a drenat si desecat pentru agricultura intreaga lunga a Dunarii de pe teritoriul ei.
Asa de ipocrita mi se pare semnatura mea gandindu-ma la "Insula mare a Brailei" si la Baltile din Teleorman care acum sunt terenuri agricole .

Oricum, semnat ;)

Nu conteaza, Remi . Prin semnatura exprimi pozitia ta .

Eu am semnat asta acum o saptamana.

alaturi de voi. intotdeauna am simpatizat cu cauzele pierdute pentru te miri ce interese meschine de grup. si aproape intotdeauna natura a pierdut razboiul cu omul. dar isi va lua revansa in fata fabricantilor de gunoi care suntem. toate bune.

Back
Sus