Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
http://www.metric-conversions.org/length/inches-to-millimeters.htmdar ma incurc la unitatile astea englezesti,de ex 19 5/8" .....cum calculez
Salutare!Salut, poliesterica adera mai bine la osb decat la lemn simplu, din cauza ca osb-ul contine o rasina oarecum compatibila cu poliesterul. Despre cantitate cel mai bine e sa iei putin, si in timp mai iei daca ai nevoie (Polydis are magazin in Arad), fiindca fiecare are stilul lui de lucru, unii consuma mai mult, altii mai putin. Nu cred totusi ca e o idee buna acoperirea interiorului barcii cu fibra, fiindca intre straturi se va aduna apa, care neavand cum sa iasa, va afecta osb-ul, in ciuda rezistentei sale la apa superioare lemnului simplu. Deci cel mai bine e de dat fibra doar la exterior si inauntru o vopsea mai buna.
salut baieti.barca e aproape gata,sper totusi sa o termin saptamina viitoare,am si poze dar nu le pun decit cind am terminat definitiv.mai am o intrebare referitoare la interiorul barcii.am inteles de la Vali ca nu ar fi recomandat sa-i dau fibra pe interior ci doar o vopsea buna.eu m-am gindit sa-i dau un strat de rasina si pe urma vreo 2 straturi de vopsea.E mai bine asa sau nu-i bine?rezista rasina simpla fara fibra sau nu?multumesc