Prietene, bine ai venit pe-aici si sa-ti ajute Doamne Doamne sa-ti implinesti visul!
Ce experienta ai in sailing, cu ce barci te-ai dat pana acum si pe unde?
Va salut ! Nu am prea mare experienta , dar doresc sa o fac , e visul vietii mele si pentru asta traiesc . Toata viata mea am stat la "capa" si m-am amagit, dar .....its enough!!!!! Sper sa reusesc , cu ajutorul tuturor de aici. Va respect pe toti pasionati si doresc sa stiti ca eu nu doresc nici nectar, dar nici .....ambrozie!!!!!!! Toata viata mea am fost singur , deci nici o problema in acest sens. Ca emigrant ( dupa facultate terminata in tara) ,am lucrat: agricultor, zidar , ospatar, cioban , barman, mecanic auto , manager......deci am mancat ceva la propriu!!! Nu mi-e teama, decat ca poate nu mai apuc sa o fac in viata asta. De 14 ani mi s-a spus nu te duce, nu face , nu cunosti ,.....si am razbit de unul singur; nu e mult dar eu sunt multumit de mine insumi. Greaca si engleza in 6 luni, singur , singurel. Dar vreau sa fiu ceea ce sunt : modest , nebagat in seama.......dar nu mai prejos decat fitosi, manelisti , pupiin.......Sper ca nu v-am plictisit si sa stiti ca pe dumneavoastra, capitanul Nemo si inca cativa (sunt obosit acum ;scuze) va respect enorm! Sper sa tinem legatura. Astept oricand un sfat sau o sugestie de la dumneavoastra. Numai bine!