Plasa bordurata zincata pentru gard - caut sa cumpar

stavride

Mediterraneus Ponticus
Salutare, caut:
- plasa bordurata zincata pentru un gard.
- Teava pentru acelasi gard :)
- Fier forjat (profile) si un meserias care sa le imbine intr-un mod artistic

Daca aveti o relatie, o idee, un sfat, un ceva :) multumesc.

Salut,

Plasa bordurata zincata incerca pe la Dedeman .. aveau diferite dim:
de la 1200 mm pina la 2000 mm inaltime cu 2500 m lungime cu un pret incepind de la aprox. 60 lei bucata.

Cit despre Fier Forjat cauta la cei de la Stift ... undeva pe la capat Bdului Timisoara spre Cascadelor pe
partea stinga este un Complex Comercial format din 4 cladiri cu 1 etaj ... eu de la ei am cumparat si am
iesit mult mai ieftin decit ceea ce gaseam in comert (parca tot ei aprovizioneza si mari retaileri).

Ultima editare:
Plasa bordurata am luat direct de la producator: Ductil Steel - Ductil Steel Bacau. Am luat varianta zincata vopsita verde (electrostatic), iar dupa aproape 8 ani e ca'n prima zi. Nu retin pretul, dar stiu ca am iesit la 1/2 cu tot cu transportul pana acolo fata de depozitele normale, iar la cantitatea care-am luat-o a meritat efortul. Acum mai intreaba la telefon, poate nu merita sa te agiti sa mergi pana acolo.

Tot ei vand si stalpi zincati care merg bine cu gardul, cu tot cu prinderi cu suruburi anti-furt. Eu n-am luat atunci, si-mi pare rau, si-am pus pe teava normala vopsita, dar care trebuie s-o intretin periodic, spre deosebire de gard.

Sigur nu vorbiti de Titus Steel Bucharest, Romania?

PSd - multumesc pentru indrumari, maine ma apuc de telefoane. Daca mai aveti si alte sugestii, stau la panda.

:pkh:
Buzau, Bacau, Pitesti, Ploiesti, Bucharest, Budapest ... tot pe-acolo :)
:oops:

Cu noile reorganizari (judete, zone, etc) cred ca esti aproape de adevar. :)

Back
Sus