Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Faptul ca e in doi timpi (sau patru) nu are importanta, ruptorul nu are nimic cu constructia 2T/4TCine ma poate ajuta cu o platina pentru un motor in 2 timpi, Mercury?
Motorul este functional, l-am cumparat cu platina rupta si am improvizat una de la dacie dar as vrea sa fac rost de una a lui, originala
Intra aici, cauta dupa model si serie si ai sa-ti faci o idee despre costuri. Sa nu uiti sa adaugi si transportul!
Bafta!!!
In USA am gasit si eu pe net, ma intrebam daca nu cumva mai are cineva pe la noi.
23 SKU: 4318A2
MAKER ASSEMBLY, STATOR HOUSING 1 $77.29
Asta scrie in lista componentelor. Codul OEM Parts este 4318A2. Dupa asta trebuie sa cauti pe la dealerii locali.
Totusi 77.29$, este cam scump. Asta inseamna 50l de benzina cu care te poti plimba un concediu. Scump doamna, scump!
Cred ca mai degraba le spune "contact set" sau "points", si-s sensibil mai ieftine; totusi nu-i de nici un ajutor daca prin tara nu sunt, si pe-afara vad ca-s cam "out of stock".
Exemplu la $21,26 sau EUR 22,80.
Brrrrrr!
Intradevar, pretul este foarte mare, probabil o greseala. Eu nu am pomenit nicaieri ca in aceeasi aprindere pretul platinilor sa fie mai mare decat al bobinei de inductie (parca pe la vreo 50 USD)!