pneumatica gomflabile savylor s350sv-hd ce motor sa-i pun?!

sunt superfericitul posesor de cateva zile al unei gomflabile savylor s350sv-hd si deja sunt in ceata.ce motor sa pun pe ea?intrebarea pe care mi-o pun este ce motor s-ar potrivi ?tipul de la care am cumparat-o(un om de mare omenie)mi-a spus ca a avut pe ea un motor de 15cp,motor cu care atingea si 40 km /h.din motive financiare m-as gandi la un motor de 5 cp sh,scapand si de permisul care ar trebui facut daca motorul depaste 5 cp.v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat.mentionez ca e prima mea barca,ca merg nu foarte des in delta,ca nu am inclinatii spre viteze foarte mari,ca nu stiu cat de mult voi merge cu ea ca si distanta.m-ar interesa si consumul pe care il are un motor de 5 cp si 15 cp.tinand cont de cele ce v-am povestit va rog respectuos sa ma ajutati cu sfaturi.mentionez ca barca suporta maxim 15cp.
PRO BARCA - Vand barca sevylor SV 350S-HF

un motor 5cp 4t are un consum mediu de 1l/h si unul de 15cp 4t consuma 3,7l/h dar cu cel de 15 mergi cu 30km/h cu motorul la 70% turat si cu ala de 5cp mergi cu 15km/h turat bine.cel mai bine fa o proba cu un motor de 5cp si vezi cum merge,eu prefer motoarele in 2timpi pt ca au cuplu sau forta superioara celor de 4timpi chiar daca consuma un pic mai mult ,oricum diferenta de consum nu este semnificativa.

sfatul tau care este?sa cumpar un motor in 2 timpi de 5 cp scapand astfel de permisul de navigatie sau sa iau un motor mai mare ?
aici e marea mea dilema

da omule ia 5cp 2t caci e mai ieftin nu dai nici de permis consuma in jur de maxim 1,5l/h la blana asta daca e pus la punct,este foarte usor si banuiesc ca nu pui 5pers.in barcuta.eu unu asa as face mai de criza,daca ai bani ia un 10cp 4t si zbori pe ape.

Back
Sus