Cum necum am ajuns la concluzia ca ce-i mic e prea mic si ce-i prea mare e prea mare, si numai bun pentru mine a fi un pocket cruiser de 14-16 picioare, usor si cu motor outboard mic, cu 2 locuri de dormit in cabina si eventual 1-2 sub cort in cockpit. Tinta e bineinteles iesiri de weekend pe lacuri si Delta, eventual iesiri de zi pe mare linistita, cu transport rutier pe peridoc cat mai facil.
Ma uit la ceva de genul LYNX 14.
Doua optiuni pentru a avea asa ceva:
1. second hand, ofertele in aceste dimensiuni sunt majoritar motor boats.
2. ma fac armator. Poate ca as duce la capat singur asa ceva dar n-as risca, prefer un constructor cu ceva experienta, scule si cunostinte relativ la procurarea de materiale, Okoume, epoxi, fibra, echipare etc.
Adevarul e ca am fondurile pregatite si as da drumul la proiect, cu scopul de a avea barca deja odata cu sezonul primavara 2010. De ce scriu aici, poate ma puteti ajuta, respectiv la punctele de mai sus:
1. poate aveti exemple reale pe piata second?
2. poate cunoasteti persoane interesate de a lucra la asa ceva? Sper ca bugetul sa permita satisfactii suficiente si pentru constructor.
Multumesc anticipat!
Ma uit la ceva de genul LYNX 14.
Doua optiuni pentru a avea asa ceva:
1. second hand, ofertele in aceste dimensiuni sunt majoritar motor boats.
2. ma fac armator. Poate ca as duce la capat singur asa ceva dar n-as risca, prefer un constructor cu ceva experienta, scule si cunostinte relativ la procurarea de materiale, Okoume, epoxi, fibra, echipare etc.
Adevarul e ca am fondurile pregatite si as da drumul la proiect, cu scopul de a avea barca deja odata cu sezonul primavara 2010. De ce scriu aici, poate ma puteti ajuta, respectiv la punctele de mai sus:
1. poate aveti exemple reale pe piata second?
2. poate cunoasteti persoane interesate de a lucra la asa ceva? Sper ca bugetul sa permita satisfactii suficiente si pentru constructor.
Multumesc anticipat!