Povestiri despre Sf. Gheorghe si coardele filipineze

Bine v-am gasit.
Plimbat....nu asa mult cum mi-as dori, cu barca, pe rotzi si cu avionul...nu e cazul sa discutam aici.
Despre povestiri....poate la un pahar de vorba pe punte :) ar fi mai frumos :)

Mie-mi place in Delta, ca e gratis oriunde, gasesti peste oricand, si daca vrei, te imbogatesti daca te apuci de reciclat miliardele de PET-uri de pe mal :D

Am fost in toamna in Sf Ghe, la greenvillage, ce ghimpe sinistru, ciorba de bucatzi de peste cu baza de burta :(, etc. Sinistru, nu am avut unde sa mancam o ciorba de peste. Ne-am mai si pus pe uscat :(

Am fost in toamna la SF Ghe. Sinistru. La Green vilige, mancarea varza. In sat nu am gasit sa mancam o ciorba de peste :( si ne-am mai pus si pe uscat :((

Adrian, pacat ca nu ne-am cunoscut mai demult, ca nu trebuia sa ajungi pe la jigodiile alea de la Delfinu-Green Village, gaseai la o fractiune de pret sa mananci la oameni acasa peste adevarat cum n-ai mancat vreodata :). Sf. Gheorghe e cel mai frumos loc de pe planeta pt mine, de cand eram mic si ma ducea taica-miu cu mahuna pe mare. Chiar daca s-a stricat in ultima vreme, umplandu-se de porci parveniti ca sinistrul personaj Catavencian de la Delfinu, in extrasezon e la fel de patriarhal si tihnit ca intotdeauna. Si sa stii ca nu esti singuru care s-a pus pe uscat pe acolo :D

Peste si fructe de mare am mancat in "rai", adica in Filipine, cum nu am mai mancat niciunde in lumea asta. Cu greu sa ma impresioneze ceva mai mult decat ce s-a intamplat acolo :)

Atunci imi retrag vizavi de tine parerea despre ciorba de chefal de la Sf. Gheorghe, care pt mine e raiul pe pamant :) Am un preten velist care bantuie Asia de sud-est de la un capat la altu, cred ca ati avea ce sa ne impartasiti.

Culmea e ca am un fel de cumnata in Berlin, o coarda filipineza care a facut un copchil cu frate-miu ca sa obtina rezidenta, si dupa aia i-a dat flit. De cand ma tot freaca "hai in Filipine", da mi-e frica, daca vrea sa toarne un copchil si cu mine :confused: Oricum, eu cu frate-miu nu schimbam nici macar hainele, darmite coardele :)

Ultima editare:
Gogile, mergi acolo, e beleaaaaaaaa, femeile nu mai zic, da clima , vegetatzia, totul e marfa rau. Eu am stat si intr-o zona mai de bine asa, ca aia sunt saracei. Dar....daca potzi sa te duci...vezi sa nu te insori sau sa ramai pe acolo sau mai sti....

Si uite asa o dam din bulgari cu ceafa groasa in coarde filipineze :). Nu prea am cum sa ma insor, decat daca ma convertesc la islamism si imi iau mai multe femei ca Izmail :)

App, avem o stimabila doamna colega de forum, Elya, care vrea sa faca sotului un cadou sub forma unui charter. Vorbeam cu pretenii, oare de ce n-am fost norocosi sa avem si noi asa sotii :), totusi eu as fi preferat drept cadou un kit de Didi 34 :D

Si eu vreau sa ma duc sa ma dau cu barca in Croatzia. Parca are mai mult fun decat la noi. Eu oricum sunt mai norocos, ma dau pe mare la cta toata vara :)

Pai inseamna ca e posibil totusi sa ne cunoastem, sau macar sa avem preteni comuni :). De la C-ta cunosc bine pe Mihai, Razvan, Paul si Marian, dintre cei care se dau putin mai departe de digul de nord al portului comercial...

Nu stiu exact, cred ca pe marian il stiu si daca vb de razvan ala ce are eol, si peel il stiu, in rest,cred ca mai usor imi e sa ii asociez cu figurile cunoscute daca imi zici si pe ce barci se dau.

Da, ei sunt, mai fac echipaj la regate. Mihai e skipperul Allegro, Paul a avut Amok-ul, si mai stiam lume, dar mai demult. Nea Gheorghiu, nea Bebe cu Bega, care a murit saracu si l-a luat pe pretenu meu asiatic in Grecia in 2002, si ar mai fi, dar nu mi-i amintesc momentan. App, tu cu ce te dai?

Nu sunt sigur ca mi-o amintesc, cu toate ca nu mi-a scapat nici o barca de la Tomis. Se poate sa dai cumva ceva detalii :)?

Back
Sus