Poze

Vreau sa fac mai dinamic site-ul Yacht Club Regal Roman, pentru asta m-am gandit sa pun si niscai poze cu barci, barcagii, marine, valuri, vanturi, etc....
Cine are chef,timp si dispozitie sa imi trimita niscai poze, dau o bericioaica pe Alexandra inainte sau dupa regata. Sau poate la o plimbarica :)
 
de unde si ce

De unde considerati voi ca v-ati simtit bine, de unde ati fost impresionati, ce considerati voi ca spune mai bine o poza, etc....
 
E posibil să o fi văzut tot pe aici pe undeva, pe forum, nu mai îmi aduc aminte. Oricum mie îmi place asta:
 

Atașamente

 • Solent%20Rally%202009%20021.jpg
  Solent%20Rally%202009%20021.jpg
  69.8 KB · Vizualizări: 58
poze

Multumesc,
Teodor e superb maltezul. Ma refeream la poze, la cele facute de voi, ca sa caut eu pe internet , pot sa o fac. Ma interesa mai mult sa fie facute de voi, sa va reprezinte oarecum.
 
Cu alte cuvinte sa nu aiba copyright , adica poze din 500 locatii fara sa te duci acolo si fara copyright . Nu stai cu grija ca poate iti arata careva obrazul ca publici poze inregistrate de el sau si mai rau te trage de maneca .
 
punct de vedere

Prietene. Am si eu o gramada de poze, ale mele, facute de mine sau prietenii mei. Vroiam numai sa prind in site-ul Yacht Club Regal Roman, o farama din fiecare pasionat de barcutze si ape. Daca tu vrei neaparat sa interpretezi asa....asa sa ii ramana numele :))

Bafta Maxima
 
Din pacate nu am multe poze in format electronic, insa am multe alb-negru de pe vremea cand ma dadeam in disperare cu barca :D. Am pus aici cateva recente de prin Delta, sper ca anul asta sa fac mai multe :).
 

Atașamente

 • IMG_3432.jpg
  IMG_3432.jpg
  48.6 KB · Vizualizări: 55
 • IMG_3398.jpg
  IMG_3398.jpg
  40.3 KB · Vizualizări: 53
 • IMG_3424.jpg
  IMG_3424.jpg
  23.2 KB · Vizualizări: 51
 • IMG_2973.jpg
  IMG_2973.jpg
  41.1 KB · Vizualizări: 56
poze

Multzumesc Vali. O sa ma gandesc si la un concurs. Premiul poate ca o sa fie sa se publice cea mai frumoasa poza in revista Yacht Magazin insotita de un interviu al celui care a facut-o. Dar pentru asta o sa trebuiasca sa vorbesc la revista sa obtin acordul, ceea ce nu mi se pare chiar greu. Si poate daca il conving pe proprietarul lui Harmony 42 si o participare la regatele din vara, chiar si asta nu mi se pare tare greu.
 
premiu

Mi-a venit o idee.
Pe luna martie, poza care are sa imi placa cel mai mult, o premiez cu o carte.
Oare ce carte o sa fie ?
Sa va zic ?
 
carte

Asta o sa fie cartea lunii martie pentru cea mai reusita poza


Navigatia cu vele si reglarea greementului
Traducere Valerie Timofei dupa Ivar Dedekam
Anul aparitiei: 2005
Editura: Yacht Clubul Regal Roman
 

Back
Sus