Poze

Vreau sa fac mai dinamic site-ul Yacht Club Regal Roman, pentru asta m-am gandit sa pun si niscai poze cu barci, barcagii, marine, valuri, vanturi, etc....
Cine are chef,timp si dispozitie sa imi trimita niscai poze, dau o bericioaica pe Alexandra inainte sau dupa regata. Sau poate la o plimbarica :)

de unde si ce

De unde considerati voi ca v-ati simtit bine, de unde ati fost impresionati, ce considerati voi ca spune mai bine o poza, etc....

E posibil să o fi văzut tot pe aici pe undeva, pe forum, nu mai îmi aduc aminte. Oricum mie îmi place asta:

Atașamente

• Solent%20Rally%202009%20021.jpg
    Solent%20Rally%202009%20021.jpg
    69.8 KB · Vizualizări: 58
poze

Multumesc,
Teodor e superb maltezul. Ma refeream la poze, la cele facute de voi, ca sa caut eu pe internet , pot sa o fac. Ma interesa mai mult sa fie facute de voi, sa va reprezinte oarecum.

Cu alte cuvinte sa nu aiba copyright , adica poze din 500 locatii fara sa te duci acolo si fara copyright . Nu stai cu grija ca poate iti arata careva obrazul ca publici poze inregistrate de el sau si mai rau te trage de maneca .

punct de vedere

Prietene. Am si eu o gramada de poze, ale mele, facute de mine sau prietenii mei. Vroiam numai sa prind in site-ul Yacht Club Regal Roman, o farama din fiecare pasionat de barcutze si ape. Daca tu vrei neaparat sa interpretezi asa....asa sa ii ramana numele :))

Bafta Maxima

Din pacate nu am multe poze in format electronic, insa am multe alb-negru de pe vremea cand ma dadeam in disperare cu barca :D. Am pus aici cateva recente de prin Delta, sper ca anul asta sa fac mai multe :).

Atașamente

• IMG_3432.jpg
    IMG_3432.jpg
    48.6 KB · Vizualizări: 55
  • IMG_3398.jpg
    IMG_3398.jpg
    40.3 KB · Vizualizări: 53
  • IMG_3424.jpg
    IMG_3424.jpg
    23.2 KB · Vizualizări: 51
  • IMG_2973.jpg
    IMG_2973.jpg
    41.1 KB · Vizualizări: 56
poze

Multzumesc Vali. O sa ma gandesc si la un concurs. Premiul poate ca o sa fie sa se publice cea mai frumoasa poza in revista Yacht Magazin insotita de un interviu al celui care a facut-o. Dar pentru asta o sa trebuiasca sa vorbesc la revista sa obtin acordul, ceea ce nu mi se pare chiar greu. Si poate daca il conving pe proprietarul lui Harmony 42 si o participare la regatele din vara, chiar si asta nu mi se pare tare greu.

premiu

Mi-a venit o idee.
Pe luna martie, poza care are sa imi placa cel mai mult, o premiez cu o carte.
Oare ce carte o sa fie ?
Sa va zic ?

carte

Asta o sa fie cartea lunii martie pentru cea mai reusita poza

Navigatia cu vele si reglarea greementului
Traducere Valerie Timofei dupa Ivar Dedekam
Anul aparitiei: 2005
Editura: Yacht Clubul Regal Roman

Back
Sus