Premiile Barcaholic.ro 2009

Votează barcaholicul anului 2009

• Impaiatul

Votes: 23 36.5%
  • Vali

Votes: 40 63.5%

• Total voters
    63
Pt cei care nu sunt in localitatea de domiciliu unde pot sa voteze? Cu alte cuvinte unde este sectia speciala?

Da' pentru vot anulat,exista vreo procedura "secreta",sau cerneala de pe parafa ajunge doar pentru o simpla stampilare ?:D

frauda electorala

Am dovezi de la fosta si actuala securitate ca se pregateste fraudarea alegerilor. Numarul voturilor va depasi numarul membrilor acestui forum.
Cunosc persoane care au primit drept mita o mila marina pt. a vota cu un anume candidat. Propun un al doilea tur de scrutin dupa care al treilea, al patrulea, al cincelea...

Ultima editare:
Daca tot am fost tratat la viata mea ca un "Ratat" ,pentru ca n-am avut diplome colectate pentru a fi prezentate in vreun C.V. cred ca am sa incep sa-mi redactez pe viitor un C.V. chiar cu acest premiu... Se aproba ? :D
:noroc:

sunt de acord Guzila !!!:noroc:
si eu sunt fericit ca mi s-au recunoscut meritele inca din timpul vietii :)) insa faptul ca pierd lamentabil in "batalia" cu "braconierul" imi aduce aminte de vremea cand prin clasele 1-4 luam intotdeauna premiul doi sau trei iar tovarasa Staicu ,invatatoarea mea ,incerca intotdeauna sa ma consoleze spunandu-mi ca la premiul intai nu se dadeau lucruri frumoase cum primeam eu :D!
a fost nevoie sa treaca multi ani ca sa inteleg de fapt ca nu se puteau face coronitze patrate :o !
sa nu va puna dreaq sa ma mangaiati pe cap spunandu-mi bazaconii ,sunt un mare adult acum :))! a, si Vali ,sa stii ca in continuare lucrurile cele mai frumoase tot la premiul doi se dau!:p

va iubesc pe toti!:noroc:

Merry Christmas Sailors!

Pentru Vali, Impaiatu si restul tribului de barcaholici:

Sarbatori Fericite...and Happy Sailing!

Atașamente

• Christmas-Ad_crop.jpg
    Christmas-Ad_crop.jpg
    24.8 KB · Vizualizări: 41
Spasiba nobile calator si mentor al copchiilor obraznici care bantuie forumurile de barcagii :). Multumim pentru globuletul cu dedicatie, superba metafora vizuala, si tare mi-e ca in curand de voie de nevoie iti vom calca pe urme, ca sigur o sa luam un mare sut in bostan de la gunoaiele care conduc tara, o sa ne imprastiem prin lume ca potarnichile :D.

Spasiba nobile calator si mentor al copchiilor obraznici care bantuie forumurile de barcagii :). Multumim pentru globuletul cu dedicatie, superba metafora vizuala, si tare mi-e ca in curand de voie de nevoie iti vom calca pe urme, ca sigur o sa luam un mare sut in bostan de la gunoaiele care conduc tara, o sa ne imprastiem prin lume ca potarnichile :D.

Sarbatori Fericite...and Happy Sailing!

multumiri domnului Cristian T. pentru urari,speram sa vina pe la noi cu plugusorul cit de curind,daca nu poate cu plugusorul,poate sa vina cu barca !!

Vali !fii atent,se lucreaza la voturile anulate!impaiatu' cistiga teren!vezi cum faci !b-)

Atașamente

• santa_boat 0.jpg
    santa_boat 0.jpg
    106.1 KB · Vizualizări: 31
  • santa_boat1.jpg
    santa_boat1.jpg
    173.3 KB · Vizualizări: 30
  • santa_boat 4.jpg
    santa_boat 4.jpg
    22.4 KB · Vizualizări: 29
  • sailor_santa1.jpg
    sailor_santa1.jpg
    31.7 KB · Vizualizări: 32
hai sa traiesti Christian , sa traiesti Rolias ,sa traiti toti mult si frumos ! sa traiti bine, daca-mi permiteti !!!:)))
si nea Nicule sa stii ca chiar daca yo castig teren ,Vali mi-o trage gospodareste dar macar eu stau deasupra!:iupi:

:)

Felicitari premiantilor!

1):noroc:
2):noroc:
3):noroc:
4):noroc:
5):noroc:
6):noroc:
7):noroc:
8):noroc:
9):noroc:
10):noroc:
11):noroc:
12):noroc:

Sarbatori FERICITE.

Da, asa e
Multumim Cristi, sarbatori Fericite tuturor, voua marinari si familiilor voastre.
Felicitari Impaiatu si Vali, asteptam cu infrigurare inchiderea urnelor pentru felicitarile finale.
Mult succes tuturor in tot ceea ce intrprindeti la anu' si sa va dea Domnul, cer senin, mare calma si vant din pupa.

Cu respect pentru toti barcaholicii,
T.DOSA

@ vali

YPA:noroc: i nazdarova:noroc: !
felicitari :noroc: ptr premiu!

felicitari pentru suportul moral si tehnic pe care il oferi barcaholicilor de pe forum si din Galati :rolleyes:
mult succes in toate activitatile, sa ne gasim pe apa!

@ impaiatu

multe felicitari pentru acest premiu!

mult succes in proiecte si in toate turneele de pe apa si de pe forum!

felicitari tuturor celor care au venit aici si au sacrifiat din timpul lor pentru a-si impartasi cunostintele si experientele colegilor barcaholici!

felicitari Admin - un forum de nota 10!

Craciun Fericit tuturor si La multi ani!

:noroc:barcaholici !
:noroc:Romania !

Back
Sus