Salutare barcaholici !
Dupa ceva timp de cand tot urmaresc formul asta se pare ca nu mai am scapare ! M-am molipsit !!!
Asa ca.... m-am hotarat sa-mi fac prima mea barca :banana: !!! Adicalea nici n-am terminat bine de zis salut si gata am pus-o de'o barca (cel putin in intentie).
So, m-am gandit asa... de inceput, la o Sztrandek Variant ca tot planurile sunt gratuite. Atentie, nu este decizia finala. Probabil, dupa sfaturile voastre am sa ma hotarasc la altceva
.
Cate ceva despre aceasta barca aici pentru constructie si planurile aici.
Ok, ideea este ca as vrea:
1. sa fie ceva relativ ieftin,
2. sa poata fi folosita pe Dunare / Delta / Mare-costier (eventual);
3. pt 2-3 persoane
4 sa poata fi "chinuita" repetat (mai tarziu) cu incercari a unor diverse tehnologii (de exemplu vele vezi aici; motor electric etc... in chestiile astea sunt cam sonat!)
5. sa fie o lectie buna pentru ceea ce as vrea sa-mi fac mai tarziu !!!!
6. Si daca aduce si niste prietenii, atunci m-am facut:rock:
Deja am introdus in FreeShip! datele si mai jos aveti fisierul - poate ii este de folos cuiva-.
Deci ce parere aveti?
:noroc:
Dupa ceva timp de cand tot urmaresc formul asta se pare ca nu mai am scapare ! M-am molipsit !!!
Asa ca.... m-am hotarat sa-mi fac prima mea barca :banana: !!! Adicalea nici n-am terminat bine de zis salut si gata am pus-o de'o barca (cel putin in intentie).
So, m-am gandit asa... de inceput, la o Sztrandek Variant ca tot planurile sunt gratuite. Atentie, nu este decizia finala. Probabil, dupa sfaturile voastre am sa ma hotarasc la altceva
Cate ceva despre aceasta barca aici pentru constructie si planurile aici.
Ok, ideea este ca as vrea:
1. sa fie ceva relativ ieftin,
2. sa poata fi folosita pe Dunare / Delta / Mare-costier (eventual);
3. pt 2-3 persoane
4 sa poata fi "chinuita" repetat (mai tarziu) cu incercari a unor diverse tehnologii (de exemplu vele vezi aici; motor electric etc... in chestiile astea sunt cam sonat!)
5. sa fie o lectie buna pentru ceea ce as vrea sa-mi fac mai tarziu !!!!
6. Si daca aduce si niste prietenii, atunci m-am facut:rock:
Deja am introdus in FreeShip! datele si mai jos aveti fisierul - poate ii este de folos cuiva-.
Deci ce parere aveti?
:noroc: