Salutare barcaholici !
Dupa ceva timp de cand tot urmaresc formul asta se pare ca nu mai am scapare ! M-am molipsit !!!
Asa ca.... m-am hotarat sa-mi fac prima mea barca :banana: !!! Adicalea nici n-am terminat bine de zis salut si gata am pus-o de'o barca (cel putin in intentie).
So, m-am gandit asa... de inceput, la o Sztrandek Variant ca tot planurile sunt gratuite. Atentie, nu este decizia finala. Probabil, dupa sfaturile voastre am sa ma hotarasc la altceva .
Cate ceva despre aceasta barca aici pentru constructie si planurile aici.
Ok, ideea este ca as vrea:
1. sa fie ceva relativ ieftin,
2. sa poata fi folosita pe Dunare / Delta / Mare-costier (eventual);
3. pt 2-3 persoane
4 sa poata fi "chinuita" repetat (mai tarziu) cu incercari a unor diverse tehnologii (de exemplu vele vezi aici; motor electric etc... in chestiile astea sunt cam sonat!)
5. sa fie o lectie buna pentru ceea ce as vrea sa-mi fac mai tarziu !!!!
6. Si daca aduce si niste prietenii, atunci m-am facut:rock:
Deja am introdus in FreeShip! datele si mai jos aveti fisierul - poate ii este de folos cuiva-.
Deci ce parere aveti?
:noroc:
Dupa ceva timp de cand tot urmaresc formul asta se pare ca nu mai am scapare ! M-am molipsit !!!
Asa ca.... m-am hotarat sa-mi fac prima mea barca :banana: !!! Adicalea nici n-am terminat bine de zis salut si gata am pus-o de'o barca (cel putin in intentie).
So, m-am gandit asa... de inceput, la o Sztrandek Variant ca tot planurile sunt gratuite. Atentie, nu este decizia finala. Probabil, dupa sfaturile voastre am sa ma hotarasc la altceva .
Cate ceva despre aceasta barca aici pentru constructie si planurile aici.
Ok, ideea este ca as vrea:
1. sa fie ceva relativ ieftin,
2. sa poata fi folosita pe Dunare / Delta / Mare-costier (eventual);
3. pt 2-3 persoane
4 sa poata fi "chinuita" repetat (mai tarziu) cu incercari a unor diverse tehnologii (de exemplu vele vezi aici; motor electric etc... in chestiile astea sunt cam sonat!)
5. sa fie o lectie buna pentru ceea ce as vrea sa-mi fac mai tarziu !!!!
6. Si daca aduce si niste prietenii, atunci m-am facut:rock:
Deja am introdus in FreeShip! datele si mai jos aveti fisierul - poate ii este de folos cuiva-.
Deci ce parere aveti?
:noroc: