Programe de navigatie si rutare

Da man, dar prin 1992 nu-mi imaginam ca se va inventa GPS-u si chartplotteru, iar compu cel mai tare pe care-l cunosteam se numea Cobra :)

Pai Cobra dupa Spectrum se facuse, era varianta mai "profi" a Tim-S sau HC 85 :), am un preten bun, manager la Wizrom, care pe vremea aia facea si vindea Cobre , si repara primele pockere electronice sh care aparusera in Bucale :)

Rex, ce rau esti si tu ma, ce ai cubavaria 50, ca e o barca funny. Am un amic ce si-a luat o 44 vision, superba barca, pacat ca a luat-o de la cine nu trebuia :)

Ei, mai glumim, e democratie, ca doar si de mine se mai rade cu baloasele :D, adevaru e totusi ca nu-mi plac baloasele ;)

rex, eu nu vreau sa comentez personajul, asa cum stitzi am fost prieteni cam ...11 ani, de vre-o 5 nu mai suntem, dar nici nu vreau sa ma apuc acum sa dau cu pietre. In rest, m-am dat cu bavaria , cu un 39, Motivatzion. A fost prima barca de fabrica mare si am fost mai mult decat entuziasmat. M-am urcat pe Monika, Bavaria 44 Vision, a prietenului Mihnea, superba. Asa ca.... Mai mult de atat , la regata de la balcik o Bavaria 42 Match ne-a dat ceatza rau de tot. Ca atare.....

pana la urma dati careva o schema de loch??? mecanic sa fie!

De ce vrei sa te chinui cand un GPS costa 150 eur iar un sonar cu loch cam tot atat?
Dara daca tot insisti: cauta un turometru mecanic, prelungeste-i intrarea cu un cablu flexibil iar la captul din apa pune-i o elice mic din tabla cositorita.
Dupa ce il montezi, desfaci geamul si modifici indicatiile de pe scara turometrului in concordanta cu indicatiile de pe GPS. Si asa te-ai facut cu un loch home-made.

Rex, ma repet, nu vreau sa ma apuc sa zic ....Nu ma pasioneaza si nu am de ce. Fiecare dintre noi, ne comportam asa cum suntem.

cand am intrat pe softpedia m-a luat musiu vali tare, si el tare si eu tare, dupa care vali face o volta si ia o pauza de postari,eu la fel...stiu sigur ca-i de nadejde!

Atunci mi se pusese pata ca spuneai ca as fi ars barca daca nu ma satisfacea :D, dar stiam deja ca am de-a face cu un tip super si ca oricum o s-o dam pe bune mai tarziu :). Daca ai sti ca barca mi-a fost si refugiu pe timp de iarna, cand eram certat cu ai mei, era pe uscat si eu dormeam pe ea :)

Rez, loch-ul itzi da viteza relativa a barcii fatza de apa, care difera fatza de SOG , deci nu e bun de nimic :)

Ibi vrea sa se dea pe balta mai mult, si acolo nu prea sunt curenti, si in plus e pasionat de bricolaj, asa ca nu-i putem rapi placerea lucrului facut cu mana proprie :)

Si eu dormeam in Alexandra de drag in tomana asta, aveam unde sa dorm in Constantza, si niste prieteni cu dit-a-mai vila la Eforie si bani de hotel, da io...deh, creier neted, pe barca :)

Back
Sus