Proiect Minicup

Desi am reusit sa deschid fisierul de pe site-ul frantuzesc cu yola asemanatoare cu Mini cup ,,versiunea demo nu permite printarea desenelor de pe plan.
Si atunci m-am vazut nevoit sa desenez singur planurile unei iole de mici dimensiuni.Am gasit pe net programul de hull design ,Delftship cu care am desenat proiectul care-i afisat.
Problema mea e ca pot sa export fisierul in dxf dar de acolo nu mai pot sa scot pe imprimanta.Poate stiti voi un converter ceva care face acest lucru.
Alta problema ar fi ca nu stiu sa manevrez celelalte functiuni referitoare la calculele hidrostatice.Imi tipareste ce-i drpt calculele dar nu stiu daca ele sant bune sau nu si unde ar trebui ceva modificat ca sa fie ok.Poate cunoaste cineva programul si ma lumineaza si pe mine:banana:.In rest dupa cum e sa fie la urma urmei cum zicea si Gigi tolan o patura si un par mai bun si trebe sa mearga.:D
Va astept parerile.
Ce n-am inteles niciodata la un plan naval ce rol au liniile alea curbe longitudinale cu chila.La urma urmei indiferent de metoda de constructie strip plank sau stich&glue toate se fac pe un dispozitiv longitudinal de traverse cu sau fara coaste.Pentru ce sant date acele linii?

Atașamente

• Mini cup.jpg
    Mini cup.jpg
    48.6 KB · Vizualizări: 67
Ultima editare:
... Problema mea e ca pot sa export fisierul in dxf dar de acolo nu mai pot sa scot pe imprimanta.Poate stiti voi un converter ceva care face acest lucru.....

Daca ai probleme cu printarea filelor "dxf" poti sa instalezi "eDrawings" de pe acest site: http://www.edrawingsviewer.com/ . L-am folosit cu succes pina acum. Cit despre celelalte intrebari, astept cu nerabdare raspunsuri de la cei care au folosit programul mentionat de tine.

Back
Sus