Pe site-ul www.barciinbagaje.ro am lansat o promotie pentru modele de padela si pagaie. Chiar pe prima pagina vedeti toate promotiile active
Oferta Padela
Oferta Pagaie
Oferta Padela
Oferta Pagaie
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Catalin, as lua una din asta: Padela KWB-2-Fiber/210 demontabila cum procedam?
Buna!
Si eu as vrea o padela 3410 ALU telescopica, plus opritoarele prelingere apa, dar ma intereseaza ce greutate are, deoarece o va "manevra" sotia, caiacul pe care-l am fiind tandem.
Poate n-am vazut eu bine recomanda-mi una la promo care sa aiba 900-1000 gr max si de care sa fii mandru cand imi fac poze cu ea.Poti sa folosesti formularul de comanda de pe site sau imi trimiti datele de facturare si adresa de livrare pe email. Modelul ales de tine nu este la promotie . Dar sa fie totusi o promotie iti platesc eu transportul pana la tine .
Poate n-am vazut eu bine recomanda-mi una la promo care sa aiba 900-1000 gr max si de care sa fii mandru cand imi fac poze cu ea.
Ceea ce am ales parea rezonabila ca pret dar greutatea as vrea sa fie cat mai mica.