Ramas bun!

Stimati colegi va urez o primavara si o vara pline de calatorii si aventuri pe ape....
Plec maine in voiaj.daca am net tinem legatura, daca nu...cand ma intorc.Vant din pupa la toti!

Ptr cei care mai doresc sa adere la clubul de yachting "corsarul" folositi emailul barduro2000@yahoo.com,pana la intoarcerea mea.

Ultima editare:
Drum bun Bogdan si "vant din pupa", mult noroc in drumurile prin imparatia marii, numai ai grija daca treci prin golful Aden, sa nu citim despre tine la topicul "Piratii" b-)

Revenire

Salutari la toata lumea.Am revenit in tara de o zii, si ma chinui sa citesc mesajele voastre.
Intre timp am aflat ca Yacht club "Corsarul" a inceput sa se dezvolte, ceea ce ma bucura foarte.Sa-mi revin putin si poate facem o intalnire intre "Corsari" la Ghiol, la mine la barca, am si aventuri cu pirati.Dar le povestect pe ramd.
Sper ca a-ti avut o vara super.
Sa auzim numai de bine.
Captan

Bine ai revenit, asteptam cu interes poze si povestiri!
:noroc:

Am cateva poze si filmulete de la party-uri de la nava si ceva poze cu nava, dar nu cred ca sunt interesate ptr lumea de aici.Plus de asta am navigat numai in Asia si peste tot tiganie mai rau decat la noi.Ceva poze interesante din Singapore, dar in partea aia, yachtingul nu este dezvoltat.

Bine,bine, cat pot de repede postez pozele.Am fost putin plecat prin tara si acum mai sunt prins in alte prioecte+ca trebuie sa ma ocup si de barca, care nu am reusit sa o termin asta-primavara.revin.Salutari

Sarbatori fericite si ramas bun

Dragi colegi si colege barcaholici.Maine plec iar in voiaj, sper sa ma intorc la vara.Va urez un an nou mult mai bun decat actualul si multa sanatate.
La cat mai multe iesiri si.....succesuri.
Ne vedem si auzim la vara.
Bafta la toata lumea si numai bine!:noroc:

Dragi colegi si colege barcaholici.Maine plec iar in voiaj, sper sa ma intorc la vara.Va urez un an nou mult mai bun decat actualul si multa sanatate.

Drum bun, pe unde pleci?

vint bun din pupa!...... pleci cu vaporul...... sa te intorci cu yahtul !proprietate.

Back
Sus